Lauantaina 10.9. ratkottiin Salpausselän Piirinmestikset Heinolassa. Kolme rataa oli kolmosille tarjolla, joista kaksi jälkimmäistä mestaruusratoja. Lähtökohdat kisaamaan lähtöön ei ollut Wiulla ihan parhaat mahdolliset, kun ollut hieman sellainen mutu että se ei ole ihan 100% kunnossa. Arjessa tms. ei huomaa mitään, mutta Pasi raportoi, että agilityssä vähän huonommin lähtee takaakiertoihin, tulee vähän hyppyjä pitkäksi ja sellaista pientä mutta selkeästi ei normaalia. Vasenta takajalkaa hieman säästää ponnistuksissa. Pasi lähtikin kisaan sillä mielellä, että jättää yhteen rataan jos koira kulkee yhtään huonosti, tiputtaa rimoja tm. poikkeavaa.

piirM.jpg
kuva Tuula Pullinen

Hyvin kuitenkin kulki. Tosi hyvin, sillä saldona kolme nollavoittoa ja piirinmestastaruus! Joka tapauksessa Wiun oli tarkoitus päästä kunnon agilitytauolle näiden skabojen jälkeen, joten nyt on hyvä mieli jäädä lepäilemään siksikin, että rankingiin tuli kivasti tarvittavat lisäpisteet. Ja hoito sille onkin jo varattuna Karoliinalle.

piirM3.jpg
Piirinmestarit vuosimallia 2016

Nyt olisi etsinnässä uusi hoitaja, sillä Karoliina muuttaa Savoon! Voi harmi :( sillä noin hyvää taikanäppiä on kyllä hankala löytää... joka vielä tuntee lajin ja on eläinlääkärikin, joten kokonaisuus on aika vahva.

Wiu_full2raj.jpg
Laurilan Tuija oli ottanut muutamia tosi hyviä kuvia Wiusta! Tämä oli vaan hauska, kun on aika hullu ilme toisella! Taidan säästellä muut otokset seuraaviin postauksiin ;)