May I proudly introduce:

EYEWITNESS WHITE-HOT
kavereille Wiu

Wiu muutti meille maanantaina 23.5. Siitä tulee laumanjäsen, kaveri ja Pasille aksakoira (sitten Isona).


Minen tiiä onko tämä Wiu vai joku sisarus, mutta tämä(kin) kuva kertoo jonkinverran pentusten rohkeudesta&uteliaisuudesta
-kaikki pitää tutkia&kokeilla

-Kaikki ylläolevat pentukuvat Jennin ottamia-

Wiu luovutettiin meille just niinkuin kaikissa oppikirjoissa neuvotaan; epämääräisellä hiekkaparkkiksella jossain ostoskeskusten takana, tummalasisesta pakettiautosta. Paperit tulee kuulema sitten perässä postissa. Eikö sen pidä noin mennäkin...?

Käytiin siis hakemassa Wiu Turusta, jossa pennut olivat mökkeileet viikonlopun ja siinä sivussa käyneet eläinlääkärin tarkistuksessa ja pentutestissä Janitalla. Pentutestipaperikin saadaan myöhemmin, mutta kokonaisuutena pentue oli tasainen, sähäkkä ja tosi taistelutahtoinen. Jennin selostuksesta jäi Wiun kohdalta mieleen, että on toimintakykyinen ja taistelutahtoinen -kuin hyvältä kuullostaa. Myöskin aika itsenäinen, eli kontaktia pitää heti alusta asti vahvistaa. Aika täpäkästi puolustaa omaansa, siis ruokaa ja luita, joten tämäkin pitää positiivisesti työstää heti pentuna. Äärettömän ahne pentu! Samoin pitää muistaa, että hyvin luultavasti noilla vauhtia ja "reikäpäisyyttä" riittää, joten myöskin rauhottuminen ja järkevä tekeminen pitää muistaa.

Wiu erosi F&S:sta siinä, että se ei yhtään huutanu autossa; alkoi vaan leikkimään mukana olleilla leluilla ja hetken kuluttua nukahti. Heräsi vasta ihan kotinurkilla, jolloin pidettiin pieni pissatauko. Kotona sitten lähimetsään lenkille, jossa pieni painoi lauman jatkeena piippahäntä pystyssä. Yöksi se laitettiin omaa yksiöönsä. Hetken huusi siellä, mutta sitten rauhottui ja oli kiltisti aamu viiteen asti, jolloin Pasi vei sen ulos. Yhtään pissiä ei oo tullu sisälle!! Aamulenkilläkin oli mukana lähimetsässä, että sai täpinäänsä purettua, niin jaksaa aamupäivän nukkua yksiössään, kun me ollaa töissä. Vaikuttaa rohkealta, mutta järkevältä tyypiltä.

Figo ei odotetusti juuri pennusta piittaa, ulkona menee omia hajujaan ja sisällä on rauhallinen. Se ei pentua komenna tai muuta sellaista, aamulla vähän kuulu kumeaa murinaa ku Wiu eksy liian lähelle F:n ruokakuppia kun se oli syömässä. Muuten on itse rauhallisuus ja kiltti setä. Skippylle pennun tulo on ehkä astetta vaikeampaan, kun se on ollu tähän asti se perheen pieni likka ja mamman mussukka (joo mun oma vika). Ihan tosi utelias on, että mikä tuo on?! Kulkee perässä ja vähän pätee turhaankin. Tiukka täti.


Mikä toi on?!


Lauman uusi jäsen


Kielikoirat


Jeeee, mä pysyn jo vauhdissa mukana!

Me ollaan hurjan onnellisia kun saattii uusi vipeltäjä taloon meijän elämää ilostuttamaan!
Kiitokset Jennille&Markolle, kun uskoitte toisenkin EW-koiran meille!!
Luvataan, että saa hyvän ja touhukkaan kodin!