Mentii Hennan kanssa metsään hakuilun merkeissä, Pasikin oli taas mukana maalimiehen ominaisuudessa. Eli tosi pienen porukan treenit! Mutta ehti sitten illalla vielä tekemään vähän pakollisia kotihommiakin. Mulla on nyt ollu kaksi päivää sellanen migreenityyppinen päänsärky, että ei ole paljon tarvinnut edes ajatella, istuisiko vielä kotona tietokoneella SBCAK:n lehden taiton merkeissä...hyvä että noi hakutreenit edes selvinnyt. Nyt onneksi alkaa hedari olemaan ohi.

Mutta takasin astialle... Skippy tekikin "vain" ilmasuja pitkän tauon jälkeen. Ja taas ihan perus ilmasuja kiintorullalla. Nyt pitää oikeasti tsempata, ja tehdä joka viikko edes kerran ilmasuja, kun muuten aina joutuu aloittamaan melkein alusta joka kerran, jos välissä on 3kk tauko... =/

Eli Henna ja Pasi oli maalimiehinä, keskilinjan eri puolilla, joten saatiin sujuva eteneminen. Oltiin kivassa aukeassa kangasmetsässä. Kaksi ensimmäistä oli vähän hakemista, että mitä oltiinkaan tekemässä (sylkäsi rullan aina muutaman metrin jälkeen suusta pois ja juoksi loppumatkan mun luo ilman rullaa. Tätä tahkottiin pari kertaa, että saatiin onnistumiset). Loput 5 ihan näppärästi, kun sai jutun juonesta kiinni. Mitä nyt kerran piti vähän aikaa nuolla maassa makaavan Hennan naamaa, ennen kuin ehti ilmasemaan, kerran meinasi sännätä ilmasemaan mettän rajaan ilmestyneen sienestäjän ym. pientä! ;-) MUTTA nyt kääntyi aina automaattisesti rullan kanssa aluetta eteenpäin!! Näytöt hyvät myös. Ilmasumatkat taisi olla max. 30m, ukot aina vähän näkyvillä, eli ei varsinaisesti tarttenut etsiä.

Hyvin penne teki! Vähän aikaa(?) nyt tämän "perusjutun" vahvistamista, ja sitten piilot mukaan kuvioon!!

Ja voi intoa, Figokin pääsi etsimään mut ja Hennan!!! Pikku-ukko oli jälleen maailman onnellisin koira! No nopeasti me löydyttiinkin, että työskenteli ihan mukavasti. Pasilla se sentään pysyy hakumetälläkin kontrollissa, mä olen jo luovuttanu, hehee.

Kotipihassa taas annokset keppejä molemmille!