Näyttävästi perinteeksi muodostunut viikkopäivitys :D

Tokot taisi jäädä Wiun kanssa taas ihan muutamaan kertaan. Työn alla nyt ollu ruudun loppuosa (seuraamaan tulo; paranee! siis vauhti&varmuus), luoksarin stopit (vaikeevaikee... ennakointi&vauhti; siis joko ennakoi tai sitten tulee ihan täpöillä ilman ajatustakaan tulevasta stopista) sekä hyppynouto (aika kiva jo, etenkin toistoilla. Paitsi se alun perusasennossa "valuminen" ihan karseeta...). Niin, ja se iänikuinen seuraaminen, mitä en nyt vaan osaa saada toimivaksi… Tulevana lauantaina päästää Miettisen Pian valvovan silmän alle, katotaa josko Pialla olisi joku kikka kolmonen takataskussa.

Isot on saanu molempina kertoina höntsätä jotain pientä mukana, ei raaski jättää niitä ihan paitsioon! Kipa teki perjantaina jopa ruudun ja noutojuttuja :D …kylläpä se tuntuu hitaalta Wiun jälkeen, vaikka tekikin Kipaksi oikein innolla. Sitten vapaina iltoina olen muutamia kertoja ajellut Katrin luo, lenkkeilemään valaistulla(!) purukilla –luxusta säkkipimeyteen! Ja perjantaina treenien jälkeen, just ennen valojen sammumista ehdittii Sannan kanssa kiertämää taas Pyhiksen (valaistu!) purtsi.

Viikonloppu oli pikkujoulupainotteinen; Pasilla pe duunin pikkujoulut (joista isäntä kotiutui puoli 6 aamulla :D ) ja lauantaina oli seuran pikkujoulut, joista mä kotiuduin paaaaljon aikasemmin, eli jo kolmelta. Olipa kivaa, joskin nyt vanhaa väsyttää… Siinä tuli taas vuoden baarikiintiö täytettyä (1krt/vuosi tahti näyttävästi nykyään).

2311_hau-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen

Pasi&Wiu vietti sunnuntain Purinalla kisoissa. Oli tainnut vähän väsy painaa molempia. Wiu ei oikein ollut oma itsensä, hirveet kierrokset koko ajan ja oli mm. tullut joistain ohjauksista läpi… ei oikein onnistunut kisapäivä (vieläpä kovin pitkä sellainen), sarjassamme paska reissu, mutta tulipa tehtyä. Tulossaldona 0-HYL-10-5. Videota tulee iltasella (ehkä jos jaksaa)…