Vuodatus koki uudistuksen, joten pitäähän sitä nyt testata tuleeko tekstiä näkyviin. Toki ainakaan sivulaatikkojen muokkaus tai tekstin väritys vielä onnistu…

Vaikka ei tässä ihmeempää kerrottavaa…molemmat Pasin kanssa saatii mahatauti ei-toivotuksi vieraaksi, joten pari päivää meni molemmilla lepäillein.

maisema-normal.jpg

Skippy oli viisas tytö ja aloitti juoksut heti välittömästi Varkauden kisan jälkeen. Meni paremmin kuin suunnitellusti, juuri kuukauden kisabreikki! Vähän meinannu olla reeni-into multa kateissa, ollaa reenattu ihan fiilispohjalta, silloin kun huvittaa.

Figon rasvatin leikkaushaava parantui tosi hyvin. Äiti tuli poistamaan tikit jossain 11 päivän kohdalla ja jotenkin sitten Kipan juoksun varjolla ottivat F:n Heinolaa hoitoo. Siellä se olikin 1,5 viikkoa. Nyt on haavakin jo siinä kunnossa, että saa taas elää ihan normaalisti reenit mukaan lukien. F sai mummolassa kovasti lenkkiä, tappaa takametsän keppejä ja pelata jalkapalloa pihassa porukoiden tehdessä lumitöitä :) …mutta kyllä näyttävästi sillekin alkaa energiaa kertymään kunnon reenien puuttuessa –no nyt pääsee tössykkäkin taas hommiin!

Wiu kävi viimeviikonloppuna Pasin kanssa ihan kahestaa Turun reissulla, kaksipäiväisessä Jänesniemen Elinan valmennuksessa. Paljon oli tullut vinkkejä pikkujuttuihin, millä saa kymmenyksiä nipistettyä pois sekä mm. sylkkäriä olivat kovasti hinkanneet. Wilma oli ollu ihan taitava ja Wiun omista epäilyksistä huolimatta se oli selvinnyt hengissä myös Misan lauman kanssa käydyltä lenkiltä :D 

vantaalla2-normal.jpg

Tiistaina neiti pääsi toista kertaa Laioksen käsittelyyn –nyt se on tasapainoitettu ja notkistettu. Oikeasti oli vastannut hirmu hyvin niihin ekan kerran hoitoihin ja kroppa oli ihan balanssissa jo hoitoon mennessä. Pieniä jännityksiä purettiin. Wiu on hämmästyttävä nautiskelija, mitä sen perusolemuksesta ja käytöksestä ei ehkä uskoisi. Se makaa hoitopöydällä kyljellään kuin märkä rätti, silmät lumpallaan. Se oikeasti rauhoittuu, rentoutuu ja ottaa hoitoa vastaan.