Kippe on siis vastannut tuosta lepo-osuudesta -nyt viikon verran ollu täysilevossa. Tai noh, hihnassa käyty vaan pieniä pissalenkkejä. Mutta kyllähän se sisällä töhöttää menemää pylly heiluen...eihän sitä voi paikoilleenkaan liimata. Sunnuntaina oli hankaluuksi, kun kyläiltii Epillä&Jarilla sekä porukoilla, mennä tohotti pitkin taloa.. Mutta noita sen omatoimisia touhuja lukuunottamatta liikunta on koitettu pitää minimissään ja esim. leikit Figon kanssa kielletty (tuntuu aika julmalta). Naksun kanssa ollaan temppuiltu ja opeteltu mm. näyttämään nenällä peukku&pikkurilli, sekä paikkamakuuta päämaassa. Tunnaria kanssa tehty sisällä ja namin etsintää... Kauhian hyvin Pönnisen pääkoppa kyllä kestää, ei se turhia höyryä. Alkuun oli hankaluuksia hihnalenkkien kanssa, kun se vaan köpötti mun vierellä, kun on tottunut aina olemaan irti, niin ei meinannu tajuta lenkkeilyä hihnassa....

Figo reppana on sitten joutunu tekemään töitä kahden edestä! Ei vaiskaan, mutta aika paljon pojat ovat käyneet aksaamassa (etenkin puomi tuottaa päänvaivaa ja harmaita hiuksia...) ja lisäksi mä oon käyny Fixin kanssa juoksemassa muutaman kerran. Juu, ja sunnuntai-iltana Figo ontui toista etujalkaa levon jälkeen aika voimakkaastikin...koitetaan olla ottamatta suurta paniikkia, uskon että on vaan jumissa ja lihakset kipeenä. Oon ite hieronu sitä nyt parina iltana ja on pitäny BOT-loimea päällä. Ja sai nyt pari lepopäivää. Josko veisi sen Hennalle hierottavaksi ensi viikolla, kun saa nämä loppuviikon actionit (treenit&epikset) alta pois.

Mamma on sitten kouluttanu itteään, kun ei voi koiran kanssa touhuta. Launtaina 30.10. käytii treeniporukan kanssa Porvoossa Korrin Juhan viettiseminaarissa ja torstaina 4.11. Lahdessa Skogsterin Mian "Kuinka tehdä 100 pisteen tottis"-sempassa. Mulle kyllä riittäis se päälle 70 pisteen tottiskin mutta eihän se paha ole tietää kuinka se pitäisi tehdä! Tulipa kyllä paljon asiaa, osin vanhaa, mutta hyvänä muistutuksena ja paljonpaljon uuttakin !! Huh, kun olisikin joskus noin taitava... ...! Kauhea into on nyt siirtää tuota kaikkea käytäntöön... Kippe nyt pian reenikuntoo!!

Isäntä on aksojen lisäksi touhunnu muutakin, mm. gradu lähti nyt painoon ja lopulliseen luovutukseen !!!!!!!!!!!! Ehtihän se tossa puolisen vuotta lojumaankin pöytälaatikossa, mutta nyt on siis palautettu ja toivotaan että maisterin paperit on (vihdoin) kourassa ennen joulua!