Voi hitsi, jos jää viikkokin päivittämättä, niin ei voi yhtää muistaa kaikkea tapahtunutta, kun tuntuu että koko ajan ollaa jonnekin suuntaan menossa! Mutta pistetää taas tärkeimpiä...

Kisat Riihimäellä lauantaina 26.9.

Pojat lähti lauantaina aamuna kohti Riksun kisoja, kun Pasi sai ruikutettua itelleen paikan vielä ilmoajan jälkeenkin. Itse mietin hetken lähteäkö ketyksi mukaa, mutta sitte lämmin sänky vei voiton ja jäätii Kipen kanssa vetelemää hirsiä poikien pakkautuessa reissunpäälle.

Ekalta radalta tuli HYL, Figolla liikaa intoa ja Pasilla vähän löysää ohjausta...

Hyppikseltä 5, VIIMENEN rima tippu...!!! Aaaarg...muuten oli ollu kiva suoritus.

Viimeseltä radalta 0 ja sij. 3./48 -eipä ollu (taas) tuplanollat kaukana...!!! Kannatti siis käydä, kun tuli taas yksi nolla plakkariin!

 

Kipen kanssa suunnattii hyvien unien jälkeen Vuolenkoskelle. Tehtii EK:n juttuja; pikku tottikset, pudotettua, tarkkuus ja jälki. Jälki oli n. 300m, 3 keppiä ja n. 1h vanha, sai ite poimia jäljen pikku janalta. Aika korkealla nenällä mentii, mutta oli tuulista ja kohtuu tuore jälkikin....kaikki kepit taas ylös. Kyllä se ne aina on poiminu, vaikka ei se varmaan mitään ihanne jälestämistä muuten ole, heh.

Tottis oli tarkotus tehä kisamaisesti palkatta, mutta oli jotenki pakko palkata seuraaminen, kun oli niin virrakas otus! Sitte istu, maahan ja luoksetulo palkatta. Eteenmenolla lelu valmiina. Nouto jäi väliin, kun mamma unohti ottaa kapulan mukaa... ELi vähän lyhennetty tottis.

Sitte mökille autoa siivoomaa & kokkailemaa, ja kisareissulaisia odottelemaa. Illaksi tuli niin ihana ilma, että käytii koko porukalla Vuolenkosken kankailla vielä lenkillä. Teki Figolle hyvää, kun sai purkaa kisastressiä sinne rauhallisee syysmetsää. Oottelenki jo, että Figo saa SM-nollat kasaa, kun sitte se kuulema saa vähän kisataukoa ja pääsee mun kanssa kunnon kohotus kuurille juoksemaa!

Sunnuntaina tuli ulkoiltua urakalla, olikin tosi nätti (mutta aamusta kylmä) syyspäivä!! Eka hakukisoissa ampumassa ja maalimiehenä, sitte omat hakutreenit ja illalla vielä lenkille. Pasi&co. nosti mökillä veneen vesiltä ja laittoivat sen talviteloille. Figo sai kunnon ansaitun lepopäivän ja höntsäsi vaan mukana mökkitouhuissa.

Kipen hakuiluista ei nyt jääny mitää ihmeellsitä kerrottavaa jälkipolville, on paremminkin mennyt...Pari kuvaa kuitenkin ála Mari:


Hommat ohi ja liivit veke


Vähän kyttään palloa....

Ei se yhtää haittaa vaikka hakuilut kisaradalla ei ihan priimaa tällä kertaa ollukaa, pääasia että mimmi on pysyny kunnossa ja nelijalkasena!! Se on käyny nyt to aksaamassa, pe juoksulenkillä (vapaana metässä), hyppiny PK-esteitä ja rymynny hakumettällä -ja pysyny vetreenä ja kunnossa!