Nyt onkin vähänlaisesti koira-asiaa raportoitavana, kun Skippy on lomaillut koko viikon. Aika outoa yrittää pitää koira ”lomalla”, tai tietty normilenkit, temppuleikkejä sisällä jne., mutta ei mitään lajitreeniä. Katotaan pysynkö siinä vuoden loppuun asti -suunnitelmassa, vai kasvaako motukka niin nopeesti että pitää alkaa treenaamaan jo aiemmin :)

Koponen kävi perjantaina Laioksella toistamiseen. Oli edelleen lantio vinossa, oiottiin ja muutenkin hoidettiin pikkuviboja sieltä täältä. Eli hyödyllinen käynti taas. Vielä yksi hoitokäynti ennen joulua. Ei ole muuten nyt könkkäillyt, kun saanut olla kevyemmällä rasituksella!

Sunnuntaina oli Mustan Magian treffit, minulle helposti meijän mökkimaisemissa. Harmillisesti kaksi- ja nelijalkaisten sairastumisesta johtuen osa joutui viime hetkellä perumaan… Onneksi ei oltu varattu mitään maksullista paikkaa, vaan kahviteltiin ja vietettiin aikaa omalla mökillä. Päivä kului leppoisasti pariinkin otteeseen kimpassa lenkkeille, syöden, kuulumisia vaihtaen ja juoruten. Olipa mukavan rento päivä, josko keväällä sitten ihan yön yli saunoen ja vähän treenaillenkin?

Wiu on ollut aktiivinen agilityn saralla, vaan yhdet tokotreenit. Taas vähän tuntuu, että toko ei kyllä mihinkään etene näillä treenikerroilla…noh, sehän onkin agilitykoira. Parit treenit, kisat ja valmennus yhteen viikkoon, joten ei siihen lepopäivien lisäksi paljon tokotreenejä mahduteta. Sunnuntaina Juha Orenius kävi koutsaamassa Hlan aksaporukkaa. Pasi kotiutui illalla hyvinkin tyytyväisenä (ja jalat kipeänä) –oli Juha laittanut sekä ohjaajan että koiran koville, pois sieltä omalta mukavuusalueelta. Ja sehän se on ainut tie kehittyä, kun perustaso alkaa olemaan hyvä. Kuulemma pitkästä aikaa koulutus, joka todella oli hintansa väärti.

20131026_1MG_1734-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen / Koirakuvat

Lauantai oli hauskaa(?) minuutti aikataulutusta; Pasi oli ilmoittautunut Vantaalle kisoihin, jossa sitten maxit harmillisesti viimeisinä. Ei muuten, mutta meillä oli illalla Yrittäjäjuhlat, jonne Pasin työnpuolesta piti mennä edustamaan ja minä sitten avecina. Pasi kurvasi Ojankoon, missä tietty aikataulut pahasti myöhässä ja ylipitkät rataantutustumiset. Oli juuri ehtinyt menemään hyppyradan Wiun kanssa, luokan alkupäässä. Melkein lennosta koira autoon ja kotimatkalle. F ei edes radalle ehtinyt… Kotona Pasi oli 17.05 taxin kaartaessa pihaan 17.15. Onneksi miesten juhliin lähtö käy hieman naisia nopeammin… :D Ainiin, radalta tulokseksi vielä HYL loppusuoralla, TÄÄLLÄ kuva-aineistoa Vantaan pikavisiitistä.