Vihdoin Pasikin sai kammettua ittensä oikein ryhmätreeneihin!! ;-) Eli pojat meni ekaa kertaa kisoihin tähtäävien agilitytreeneihin. Hyvinhän nuo joukkoon sopeutuivat.

Meni hyvin siihen nähden, että parivaljakko on viimeksi joskus talvella Kuopiossa treenanneet agilityä kunnolla (siis ei nyt lasketa niitä pihaan kyhättyjä esteitä joita ollaan hyppyytelty). Eli Figo oli innoissaan, loppua kohti vaan innostui. Sujuvaa menoa, paitsi tietty teknisemmät kieputtelu kohdat oli takkusempia, kun tosissaan treeniä on takana niin vähän.

Figo irtoaa jo ihan mukavasti ja hakee itse aktiivisesti esteitä. Kommenteina tuli että kisoihin vaan! Muutaman treenikerran voisi alle tehdä kuitenkin! ;-D

Minä&Skippy oltiin mukana kattelemassa, otin hyvässä häiriössä pari nopeaa tottistelu pätkää. Ekassa paikallaoloa ja seuraamista. Tokassa satsissa irtoamisia agia varten, pikku seuraamisia sekä luoksetuloa. Paikallaolot oli oikein mukavat, vaikka aika ei nyt niin kovin pitkä ollutkaan millaan kerralla. Mutta pysyi hyvin ja napitti mua tiivisti -> palkkana tennispalloa ja nakkeja. Luoksetulo on vähän ehkäpä huonontunut.... vauhti on hiipunut..Odottaako suorapalkkaa ja hidastaa siksi, vai ennakoiko eteenistumista. En tiedä. Ei paniikkia, pitää keksiä jotain. Seuraaminen paranee koko ajan.

Kentältä lähtiessä oltiin kuin uitettuja koiria -vettä tuli lopussa kaatamalla!! Silti ajettiin suoraan Vuolenkosken paikalliseen "treenipalaveriin" (siduille) paikallisen aussieiden omistajan kanssa, joka oli treenaamassa samassa ryhmässä.