Kuin VOI tulla mahatauti kaksi kertaa kuukauden sisää?! Näyttävästi helposti, ainaki mulle. Eli viikonloppu ja alkuviikko meni taas mahataudin kourissa... Joten mun osalta jäi koirat ihan totaalisesti ilman hommaa ku makasin raatona sohvalla/sängyllä. Pasi kävi mökkeilemässä koissujen kanssa ja teki pihassa on keppejä & kierrätteli puita. Muuten vapaata, Kippe on vielä nyt ollu mukavan energinen (kevättä rinnassa...?). Jäi sitten tiistain toko cupkin väliin, kun ei jassanu...

Keskiviikkona vääntäydyin jo töihin ja koitin parhaani mukaa tunkea jotain kurkusta alas (laihdutuskuuri tulee kaupan päälle mahataudissa).... Melko raato olo oli töitten jälkeen, mutta ei muuta kun HAKUTREENEIHIN. Vaikkakin arvoin kyllä hetken jaksako vaiko ei (onneksi treenikamut oli niin armollisia että sain välillä huilia / olla helpoissa etukulma piiloissa).

Vierumäellä taas, rata kylläkin eri kohdassa.

Kipen treeni:

 

Maasto oli mukavaa -ALO radalla neljä ekaa pistoa keskilinjan suuntaisesti laskevaa kangas metsää, välillä aika tiheetäkin ettei koissua kyllä näkyny. Sitten kaksi vikaa pistoa nousi keskilinjan suuntaisesti ylöspäin ja oli sellaista heinikkoa / risukkoa. Eli mukava maaston vaihdos notkelmassa.

Eka pisto great, paitsi sylkäs irtorullan vähän ennen mua -käskin nostamaa käteen asti.

Tyhjät oli hienot -hyvin suoraa ja "laatikkopistot". Eikä yhtään motivaatio tai varmuus muuttunu.

Neljäs haamulla. Ja mitä tekee ohjaaja?! UNOHTAA että tuli ilmasulla ja lähtee jo lönkyttelemää kohti piiloa. Tytöt sitte huikkaa mulle, että siihenhän piti tulla ilmasu, joten minä sitten säntään takas kohti kohti keskilinjaa. Ja Kipeltä tippu irto rulla just siihen missä näki mun lähtevän pinkomaa.... Lopulta "pienien" sähellysten jälkeen saatiin kunnon ilmaisu tähän kiintorullalla. Tosi nätti luovutus käteen asti.

Viimenen oli hieno iso pisto. Arvelinkin että nappaa piilon kun tuuli jeesasi niin sopivasti.

Hyvä alku ja loppu siis -ensin ohjaaja ja sitte koiraki sähläsi "hieman" siinä 4. pistolla....

Jatketaa samanlaisia ilmasutreenejä kun tehtii sunnuntaina Vierumäellä -ne oli hyviä!! Saadaa vielä vahvistettua tuota ilmasua -sitä eteenpäin kääntymistä ja ihan käteen asti tuomista (irtorullalla, kun kiintorullalla toimii paremmin).

Pistot oli nyt hyviä, niihin olin tyytyväinen. Sekä pikku eläimen työmotukkaan!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntain HAKUILUT Reuman takana hakkuumetsässä

Vaput jo vappuiltu, niin joutikin jo hakuilemaa! :) Ei vaan, tosi rauhallinen vappu mökkeillessä Epi&Miksin sekä Sannan&Jukan kanssa. Hyvää ruokaa, viiniä, mutsin tekemiä munkkeja&simaa, metsälenkkiä, sauna -sellanen löhöily&syömis meininki! Joten hyvässä tikissä pirteänä sitte sunnuntaina metsään!

Ohessa Kipen treeni, 6 piston rata:

Viimesen piti ola suorapalkalla, mutta ukkona ollu Masa taisi unohtaa ja tulikin kiintorulla ilmasu. Ei haittaa, hyvä ilmasu, paitsi että minä en tietenkään ollu edenny alueella kun odottelin vaan että maalimies palkkailee.

Taas tooosi hyviä suoria pistoja! Se on nyt ollu vahvuus, eli vissiin haamut toiminu. SIlti nenä auki ja löytää aina.

Kiintorulla ilmasut hyviä, irtorullalla olisi vielä hiomista, kattokaa nyt kuin löysästi se pitää sitä suussa!! Ei ihme että helposti tippuu jos kompuroi tms.

Näytöille mennää vauhdilla. Tai olen roikkunu alun perässä ja sitte antanu juosta itekseen loput. Pitäisi ottaa se näyttöliina käyttöö ja alkaa treenailee ihan kunnon näytötkin.

Kaikki kuvat Taija Koskenkorva, tacktack! :)

Loppukevennys; Leia palkkaa itteään Kisu-Petterillä kuralammikossa:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pasi on käyny agiliitelemässä torstaina ja sitten eilen sunnuntaina. Kipellä oli siis oikein action-päivä, suoraa hakuradalta agikentälle! Menin kentälle kattomaa ku olin hoitanu maalimies hommat metässä. Onhan Kippekin menny eteenpäin tämän vuoden aikana!!! Ja FIgo oli ihan huippu pikku-Jellona! Tai mun mielestä meno näytti hyvältä molemmilla (mutta taas joku pro-agilitaaja olisi varmasti kovastikin eri mieltä, hih.