Ollut hieman kisaraportti -painotteista viimeisimmät postaukset. Tässä vaihteeksi sellaista yleistä löpinää...

Riihimäellä hoidettavana; about kuukausi sitten oli edellinen hoitokerta meijän aikuisilla, nyt siis F:lle toinen hoitokerta ja Kipalle kolmas tässä loppuvuoden aikana. Laiokselle menot on aina siitä vähän hankalia, että hän tekee töitä vain toimistoaikoina, joten aina joutuu itse sitten järkkäämään työt niin, että saa puolet päivästä vapaaksi… Noh, kun Lahesta ei pätevää osteopaattia/fyssaria löydy, niin minkäs teet. Pitää siis olla kiitollinen joustavista työajoista!

Figoahan oiottiin viime kerralla, kun lantio oli vähän vino törmäilyjen jäljiltä yms. Nyt asento oli hyvä ja koira suora, mutta niska, rintakehä ja kyljet tartti hoitoa, jännitystilaa oli ylimenoalueelle asti. Hyvin sai taas F:n hoidettua! Miäs oli vaan hiukan rasittava hoidettaessa, kun piippaili koko ajan…vaikka kiltisti kyljellään köllöttelikin.

Voi kun muistaisin kaiken mitä meijän moniongelmatapaus Kipestä taas puhuttiin…no, tiivistäen hoidettiin päätä&niskaa ja sitä kautta jotenkin koko hermotusta ja selkäydin kanavan kulkua. Sillä taas tuppasi kupeet olevan jännitystilassa ja kuulemma voi juontaa sieltä päästä asti, siis jostain hermojen kiinnityspisteistä jne.

Hirveän mielenkiintosta toi oikeasti on. Mietin, että pitäisikö ite vaihtaa alaa ja mennä opiskelemaan osteopatiaa :) Tavallaan voisin ajatella, että noi jutut on ihan huuhaata syy&seuraus arvailuineen, jos en tietäisi muutamia ihmisiä, jotka ovat saaneet ison avun osteopatiasta. Koirat kun ei osaa kertoa miltä tuntuu ja pareneeko olo…muutenkuin käytöksellään, eleillään yms., mitkä multa usein menee ohi…

Vähän yleistä-&tokolöpinää; Yritin saada Kipelle kisapaikkaa Kirkkonummen loppiaiskisoihin –päädyttiin 55. varasijalle, hehheh. Joten Pieksin kutsuu taas! Muuten liikkeet on pääsääntöisesti mun kriiteereihin suhteutettuna ihan ok kunnossa, mutta seuraaminen&jäävät on nyt tosi köpöt… Oon yrittäny työstaa seuruun paikkaa taaksepäin ja koiraa työskentelemään aktiivisemmin, mutta en kyllä ole yhtään vakuuttunu, että lopputulos olisi plussan puolella…! Tuntuu, että korjailujen myötä paikka on jonnii verta parantunut, mutta asenne taas huonontunut… Kumarra yhteen suuntaa ja pyllistä toiseen jne. Ja huono seuruu vaikuttaa tietty idariinkin. Ja jos mokaa jonkun asennon, muuttuu heti kovin epävarmaksi. Huono asenne/ mieli siis tässä(kin) liikkeessä.
 
Wilman elämä on nyt viime aikoina ollut kovin aksapainotteista, ja tokot on jäänyt tyyliin yhteen kunnon reeniin/vko. Eli ei muuta kuin ylläpitävää… Noh, ollaan sen verran edettykin, että ollaan otettu jo liikkurointia mukaan liikkeisiin! Aika halposti menee Wiun kanssa, eikä hirmusti häiriinny liikkurista. Seuruu on inasen kehittynyt ainakin alkusyksyyn verrattuna! Wiun kanssa on kyllä makeeta reenata; se vastaa reeniin tosi hyvin ja haluaa tehdä oikein. Lisäksi tuntuu, että monet asiat on sille pala kakkua ilman kummempia toistoja. Tuntuu, että mitä ikinä sille keksinkin, niin Wiu on aina ihan että ”okei, eli näin!”. Sen kanssa pystyisi varmasti etenemään aika vauhdilla, jos olisi taitava ohjaaja ja reenaisi hieman enemmän (varmaan aika moni voisi allekirjottaa tän lauseen oman koiransa kohdalla, hih) :D
No mutta, ehditään me tokoilemaan enempi sitten kun Kipa on TVA eikä enää kisaa tokossa ja kun aksapaketti on kasassa eikä se sitten vaatisi ”kuin” ylläpitävää ja viilailevaa reeniä. Wiukin olisi kyllä ansainnut osteopaattikäynnin! Pasi lupasi, että se saa tauon kunhan on noussut kolmosiin …koska likan luustokin on vielä kuvaamatta, niin siinähän sitä tulee kisataukoa dopingin takia sitten.
 
F:n elämä on viimepäivät ollut hieman hankalaa, kun tien toisella puolella asuvat lappalaiset juoksee… On vähän levoton ja piippaileva miäs ollut meillä kotona. Fidelius on aksannu tosi säästeliäästi nyt, tyyliin kerta vko jotain kevyempää fiilistelyä. Olen koittanu käydä sen kanssa fillaroimassa & juoksemassa peruskunnon ylläpitämiseksi, ja nythän hiihtokelitkin alkaa olla parhaimmillaan. Välillä höntsätää tokoakin, että pysyy mieli virkeenä :)

 
Tämän vuoden kisat on nyt melkein kisattu –Wiu starttaa parin radan verran vielä vuoden viimeisenä viikonloppuna Vantaalla. Joululoma alkaa pian ja blogikin ehkä hiljenee hetkeksi...