Sunnuntaina äitienpäivänä hakuilemaan Reuman taakse. Meitä olikin ihan kunnon porukka -7 koiraa. Joten aikaakin vierähti 3,5h.

Skippy teki 6 pistoa - 2 löytyi, tyhjä, löytyi, tyhjä, löytyi.

Alueen toinen puoli oli kohtuu tasainen ja vastatuuleen -helppo kun pistot oli vielä alle 50m kun hiekkatie tuli vastaan. Toinen puoli pääasiassa myötätuuleen (tuuli pyöri jonkinverran montuissa) ja alas jyrkkää kalliota "portaittain" eli vähän haastavampi, pistot ihan reiluja, yli 50m.

Eka etukulma helpolle puolelle ja hyvin suoraan piilolle. Toinen alas kalliota, tämäkin hyvin, sai hajun kun oli jo takarajalla kääntynyt aluetta eteenpäin ja kieppasi takasin piilolle.

3. pisto tyhjä -eka lähetyksellä kaarsi taaksepäin kohti etukulmaa. Kutsuin pois ja uusi lähetys vähän lähempää. Nyt hyvin ja hieno tyhjä. Ei välittänyt takarajalla olevasta tyhjästä umpipiilosta.

4. pisto taas alas rinteeseen ja hienosti eteni "portaita" alas päin suoraan maaston vaihteluista välittämättä ja heti löytyi.

5. pisto tyhjä helpolle puolelle. Tyhjät tänään helpolle, kun niissä pystyin näkemään paremmin mitä koira teki. Nyt hienosti suoraan, kehuin kun lähestyi takarajaa. Käänsi aluetta eteenpäin ja kutsuin hetken päästä pois. Tämä oli minusta super hieno tyhjä! :)

6. eli viimeinen pisto löytyi suoraa edestä.

Tänää myös palkkaus oli mieleinen, kun oli jauhelihaakissanruoka-sekoitusta ja lelu kolmelta ukolta (kahdelta vikalta vielä leluna tennispallo!). Kippe oli selvästi polleana kun oli niin taitava -ja ohjaaja oli myös koirastaan polleana! Silmänisku

Ompa kiva, kun saa pikku hiljaa noita tyhjiäkin mukaan, niin pääsee tekemään kunnon rataa. Ja tuli tunne, että ei se olekaan nii-in kaukana, kun tehdään jo kisanomaisia ratoja!! Oikeasti onhan tässä vielä hirmusti töitä ihan vaan ilmaisun opettamisessa ja etsintää parantaessa&vahvistaessa. Mutta tänään onnistuneesti!

Loppupäivä porukoilla äitiä onnittelemassa ja nauttimassa taas valmiin ruokapöydän antimista....! Ja koirat sai löhöillä ulkona, siitä ne nauttii.

Pasi lähteekin viikoksi mökille gradua puskemaan, joten koirat on sitten mökillä lomailemassa. Tulee varmaan torstaihin asti mökkivapaat rekuille, to olisi sitten agility.