Tarkoitus oli lähteä treeneihin hakemaan tuntumaa ja hiomaan muutamia juttuja. Lopulta tulikin taas ihan kunnolla hinkutettua kun muut häipyivät jo hyvissä ajoin. Figo on ollut vähän levoton kun jollakin nartulla on juoksut tässä lähellä. Toivottavasti se ei vaikuta juurikaan sen menoon sunnuntaina.

Alkuun otin puomia hihnassa. Ekalla kiekalla taisivat kaikki suoritukset olla ihan ok. Toisella kierroksella saattoivat kierrokset olla jo vähän liikaa kun muutamassa suorituksessa loppuun tuli pientä pompun tynkää. Ens kerralla pitää palata taas siihen loppupään hiomiseen.

Rakensin pätkän radasta jonka pöllin Jenniltä. Koko rata ei mahtunut, mutta ihan riittävästi. Pöytä oli mulla ihan oikeasti eka kertaa radalla. Otin sitä ensin erikseen, mutta jo kohta kaukaa lähetyksinä. Kaukaa lähetettynä koko pöytä meinasi kerran kaatua, kun Figo meni oikein vauhdilla  Mutta aika nopeasti tuo on kyseisen esteen sisäistänyt ja välillä oli sinne pomppimassa vaikka ei olisi pitänyt.

Radalla oli takaakierto ja siinä huomattiin, että kun vedätin enemmän niin Figo rynnii etutassuilla riman alas. Tätä oon havainnut aiemmin päällejuoksuissakin. Treenien lopussa hinkutetettiin sitten takaakiertoja ja vedätyksen kestämistä. Alkoihan rima pysymään ylhäällä.

Yhdessä kohtaa oli mahkut valssiin, jaakotukseen tai takaleikkaukseen. Huomasin, että takaaleikkaus siivekkeen vieressä seisten muutamalla suhinalla, tuli selvästi paras mutka. Jaakotukset meinaa vielä vähän levähtää ja valsseissa meinaan itse aina tepastella väärään suuntaan joten olen vähentänyt niiden käyttöä.

Kepeille harkkasin vähän takaleikkauksia. Figolle tuli pari kämmiä ja aloitti kepit väärältä puolelta, hups. Mutta alkoihan tuo kestämään leikkauksia. Tätä pitää kuitenkin selvästi vahvistaa. Meillä kun tuo poispäinkäännös keppien lopussa on niin huteralla pohjalla.

Lopussa oli suora ja sen halusin tarkoituksella, jotta voisin treenata vedätystä. Ekalla kerralla tuli rima alas. Figo ei selvästikään vielä kestä, että sitä äänekkäästi vedätetetään riman päällä. Sen hetken kun vielä malttaa olla hiljaa niin rimat pysyy ylhäällä. Viimeinen este oli keinu ja se kyllä skulaa. Halusin ottaa keinun, kun vähään aikaan ei olla sitä treenattu. Keinulla Figo juoksee kivasti täysillä päätyyn ja odottaa, että se pamahtaa maahan, ja sitten matka jatkuu...