Ompa kyllä omituista, kun Figo on porukoilla... :/  Outoa kun on vain yksi koira, toisaalta tulee kyllä enempi puuhailtua yhden kanssa, kun ei tartte laittaa toista aina odottamaa.

Alkuviikko on ollut vähän vaihtelua muutenkin, kun ei olla käyty ohjatuissa treeneissä, jolloin iltasin on ollu aikaa vähän enempi itselleki. Maanantaina kävin Kipen kanssa juoksemassa ja eilen käytii kolmistaa maastopyöräilemässä. Oli kyllä Kippekin väsyny!! Melkein 1,5h pyöräiltii polkuja ja hiekkateitä -välillä aika reipastaki vauhtia, joten penne sai ainakin juosta! Nukkui sitte koko illalla kun oli eka syöny mahan täyteen ja nakerrellu raa´an luun pakkasesta! :) Ai nii, Skippy otti ekoja uintivetojaki!!! Pyöräilylenkillä pysähdyttii uimarannalle ja heiteltii keppiä -uskalsi jo päästää jalat irti pohjasta, siitä se lähtee!

Ollaa aamusin ja muutenkin otettu tottisteluja, ALO liikkeitä ja sitten noita opettelun alla olevia. Tänää sitten ihan lepoa ja anopin kanssa lenkkeilyä, kun menen töistä suoraan siivoamaan meijän uutta kämppää Ahtialaan.

Figo tosissaan on nyt ollu mun porukoilla. Äiti on käyny Figon kanssa juoksemassa&uimassa molempina päivinä ja muutenkin on siellä hyvissä käsissä. Laitettiin koirat siksi näin päin, että Figo kestää vähän paremmin seinille hyppimättä treenaamattomuutta, Kipen kanssa on kuitenkin pakko tehä vähän muutakin kun lenkkiä. Huomenna Figo pääsee agilityy! :)