Jälkiä (Skippylle) takana tälle kevät-kesälle huikeat 7 kappaletta :D

  • 1: Virroilla meni aivan perfect kaikkinensa, kepit 4/4, jana ihan kymppi.
  • 2: Vuolenkoskella vesisateessa, vanheni 3h (hakutreenien ajan). Selvitti kyllä koko jäljen, mutta edeten siksakkia jäljen päällä. Kepeistä taisi kunnolla nousta 1/5…
  • 3: Sanna talloi jäljen helteiselle Pyhikselle aika ryteikköön. Alku hyvää työskentelyä 2 ekan kepin verran (paitsi takajälki janalla), sitten hirveen isoja lenkkejä, jäljen hukkaamista & löytämistä… jotenkin onnistuttiin rämpimään loppukepille. Kepit siis 3/4.
  • 4: Sannan tekemä jälki Miekkiössä. Ihan optimaaliset olosuhteet, kostea sammalpohja. Jana suht ok (meni vähän vinoon), alun jäljesti Koposeksi tarkasti, eka keppi nousi hienosti. Hyvä jäljestys jatkui, kunnes yht´ äkkiä risukasan kohdalla tuli mun luo. Mietin että onko jossain keppi, mutta kehotin vaan jatkamaan hommia. Ihan pokkana jatkoi ja en yhtään olisi tiennyt, että jatkoi ihan minne sattuu. Ei siis ollut enää jäljellä, vaikka mun koiralukutaito ei sitä yhtään tiennyt. Sannankin mukaan näytti ihan kuin olisi jäljestänyt… Sen jälkeen vähän niin kuin löi hanskat tiskiin eikä oikeasti enää edes yrittänyt etsiä jälkeä, vaikka pari kertaa kehotin… loikki vaan sinne tänne. Käveltiin suunnilleen jälkeä pois metsästä, vapaana itsekseen huuhaileva Koponen bongasi vikan kepin. Sai siitä ruokaa, muttei palloa (mitä koko ajan odotti).
  • 5: Korjausjälki Vuolenkoskella. Joku 300-400m, Froliceja matkan varrella ja keppi vaan lopussa. Jana ekalla lähetyksellä vinoon. Otin uudelleen ja nyt hyvin. Jälki ok, kerran yritti lähteä jäljeltä sivuun. Stoppasin ja annoin jatkaa vasta kun laski nenän alas ja oli jäljen päällä.
  • 6: Toinen korjausjälki Miekkiöön, ehkä joku 700m, Froliceja muutaman kerran matkalla. Kepit 2/2. Aivan sikahyvä jälki!!! Tarkasti matalalla nenällä koko matkan. Jes, tuntuu nyt toimivan tämä korjaussarja.
  • 7: Samoin kotimetsissä Miekkiössä, n. 400m, kepit 3/3. Tämäkin hyvin, joskin janalla tarkasteli jälkeä hetken, ennen kuin päätti oikean suunnan. Jäjestys ok, hiukan edelliskertaa kovempaa&korkeammalla nenällä. Kepit nosti innolla.

3 vikalla jäljellä ollut myös ruokapurkki sammaleen alla piilossa muutaman metrin päässä janalta, eli saanut palkan heti jäljen nostostakin.

Sannan kanssa todettiin, että tuo vanha sadejälki (2.) ja seuraava  ryteikköjälki (3.) oli ehkä vaan syönyt itseluottamusta tuolta herkkikseltä. Ja vaikka en mitenkään toru tai ole ”vihainen” tms., niin silti mun pikku jäljestäjä on ehkä vähän lannistunut. Se vaan on sellainen, että liian vaikeissa jutuissa se heittää hanskat tiskiin sen sijaan, että yrittäisi kovemmin. Vähän sama efekti nähtävissä vaikealla & pitkällä hakuradalla.

Onneksi tuntuu vastaavan hyvin noihin nameilla helpotettuihin jälkiin, missä paino oli jäljestyksessä, ei kepeissä. Samoin janapalkkaaminen vaikuttaisi olevan ok.

Jussina pudotettu ja Pasin tekemä tarkkuusetsintä, molemmat aika jees. Olipa jännä tehdä toisen tekemä tarkkuus, vähän kun olis kokeissa ollut kun ei tiennyt missä kolikko on :D

Etsintäkoe olisi Kemissä lauantaina (28.6., kun ollaan siis anyway Rovaniemellä (eli siinä naapurissa) karsinnoissa). Mennään toki, JOS nyt ei aloita juoksuja ennen sitä… hope not. Muuten jää ton EK:n lisäksi myös piirimestishaku väliin...

Wiu on SM-kisojen jälkeen tehnyt yhdet kevyet palauttelevat treenit, lähinnä kontakteja leikkien. Muuten vaan ollut ihan koirana ja lenkkeillyt pitkin peltoja&metsiä sekä mökkeillyt. Tiistaina vielä toiset samanlaiset "leikkitreenit" ja sitten onkin jo karsinnat edessä. Eli kevyellä treenillä likka ollut, ompahan ainakin motivaatiota tehdä ;)

DSC_9547-normal.jpg
Koiran elämää, velipoika Hertziä leikittämässä mestaruuden jälkeen.
(kuva Iris Kieme)

Figolla oli rankka juhannus lasten viihdyttäjänä <3 ...ja venekoirana. Ja jämämakkaroiden syöjänä.

20140620_213314-normal.jpg

20140615_215103-normal.jpg
Jotenkin aika perinteinen suomalainen kesämaisema meidän takapihalla <3

20140620_151514-normal.jpg
Mansikkakakku vaan kuuluu juhannukseen :P