Oltiin tossa lähellä hallilla agiliitämässä muutaman villakoiran kanssa.

Figo teki ohjauksellisesti suht´ helppoa 2.luokan harjotusta Vilanderin kirjasta. Meni oikein hienosti!! Radassa oli hyppyjä ja putki. Pasi otti radan kaksi kertaa, kun ekalla kerralla meni kyllä puhtaasti, mutta kaarteet oli melko pitkiä. Toka kerta tiukemmilla käännöksillä. Tulikohan yksi tiputus, kun molemmilta meni pasmat sekaisin tyttöjen kantaessa toista putkea siitä ihan suoritettavan esteen edestä...

Sitten Figolle puikkaa niin, että palkattiin jalkapallolla. Nyt oli vauhtia ja tekemisen meininkiä. Figolla on keppejä otettu melko vähän, ja usein on hieman hidasta tai että vauhti hiipuu loppua kohti. Nyt oli eri meininki koiran tekemisessä. Kerran oikaisi vikan välin, joten ei palkaa ja uudelleen alusta. Into ei laskenut yhtään tämän takia!

Lopuksi vielä rataa, ei ongelmia, ja sitten keinua. Keinu oli päässyt pitkän tauon (reilu 6kk) aikana vähän ruostumaan, mutta paransi loppua kohti koko ajan.

Kaikkinensa tosi hyvä treeni Figolta!! Näki että oli kivaa!

Skippy leikki pallolla ja patukalla. Sitten keppejä. Tosi harmi kun meillä ei täällä missää ole vinokeppejä käytössä...ok, ite vaan välillä oli liian hidas. Sitten uutena keinua. Pasi jarrutti keinun laskeutumista. Skippy ehti keran itekseen ponkasemaan keinulle, kun seisottiin siinä ihan vieressä ja käänsin hetkeksi selkäni. Sekunnin päästä kun katsoin koiraa, viiletti se jo keinulla... ..tuli hieman lentokeinu, mutta ei näyttänyt pikku rämäpäätä säikäyttävän...Sitten tosissaan otettiin ihan suunniteltua keinu treeniä hihnan kanssa jarruttaen, namilautanen kontaktin päässä lattialla odottamassa.

Vähän tuli otettua myös putkea eri kulmista.