Koissut pääsi eilen tiistaina hierojalle. Tai hieroja-Henna tuli meille kotii hieromaa molemmat.

Figo nautti taas ihan rentona simmut kiinni (paitsi ihan jumi kohdissa ei-niin-rentona). Sillä oli kuulema tyypilliset agilitykoiran jumit etuosassa ja sitten selkä jumissa lantion kohdalta. Ei kuitenkaan mitää pahoja, kuulema aukeavat ihan tuolla yhdellä hieronnalla. Eli liikuntamäärään nähden kuulema ihan normaali jumit.

Skippyllä oli eniten jumissa etupäästä lavat. Saatii venyttelyohjeet niille. Jotain pikkujumeja selässä, mutta ei pahasti. Oikeastaan yllätyin, että tuo konkkeli oli noin vähän jökeliksessä...! :) Kippe ei ihan malttanu olla niin lunkina kuin Figo, mutta ihan siedettävästi sekin jaksoin olla tunnin hierottavana. Henna sai palkaksi paljon pusuja (siis koirilta, meiltä ihmisiltä ihan rahaa ).

Ai niin, sellainen "pikku" uutinen, että Pasi sai ekan oman alan työpaikan eilen!!!! Menee Lakesille (Lahden alueen kehityskeskus) yritysmyynnin asiantuntijaksi (tai jotain sinnepäin  ). Eli samaa aihetta kuin mistä teki kandin&gradun. Kuullosti ainakin sellaiselle työlle mistä Pasi on haaveillukin -ei pelkästään koneella istumista vaan pääosin ihmisten kanssa asiointia. Uraputkeen sitte heti vapun jälkeen!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAASTOKAUDEN KORKKAUS -kevään ekat hakutreenit!

Keskiviikkona mentii Kusarin taakse korkkaamaan hakukausi. Tuttu maasto, toinen puoli jyrkkää kalliota ja toinen puoli tasaisempaa pöheikköä.

Kipen treeni:


Ilmasut meni sinne jyrkän kallion puolella, eli joutui vähän tekemää töitä kun juoksi rinnettä ylös alas.

Ihan ok meni, mutta ei meiltä treenattava kuitenkaan kesken lopu! ;-)

TREENATTAVAA:

- ilmasuissa eteenpäin kääntämistä pitää tehdä paljon! Lyhyemmiltä matkoilta pikku hiljaa pidentäen, että hoksaisi idean ihan kunnon pistollakin (nyt oli ihan normi 50m syvät pistot). Tämä on nyt eniten treenattava juttu!
- suoraa etenemistä vahvistellaa edellee

Oli siinä paljon postitiivistakin! ;-) Rullat otti empimättä, tiesi mitä pitää tehdä, vaikkakin yritti aina palauttaa piilolle menojälkiä, ei siis eteenpäin. Näytöille lähtee kuin tykki ja muutenkin intoa piisasi!

Ihan mukava katsaus talven jäljiltä. Nyt vaa treenisuunnitelmaa laatimaa, että saadaa hiottua hakua paremmaksi.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisäsin Figon sunnuntain kisavideot tuohon alla olevaan kirjoitukseen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KEVÄÄN EKAT ULKOTREENIT AKSASSA

Nyt on sitten kesäkausi avattu agiliidonkin osalta -ensimmäiset treenit kentällä! Mä jäin kotii nauttimaa yksin kotona-illasta Pasin lähtiessä treenaamaa molempien kanssa. Oli kiva nukkua pikku päikkärit, käydä tekemäs kunnon salitreeni ja vähän siivoillakin (ilman että kaksi karvasta pyörii ympärillä).

Pasi oli suunnitellu treenit koko porukalle (Janitan videoilta katteli kaikkia perus ohjausjuttuja). Oli yhdistetty porukka kisaamaan aikovia sekä kisaavia. Neljä eri pistettä ihan muutamilla hyppy & putki yhdistelmillä.  Oli kuulema ollu porukka ihan suut ymmyrkäisinä ohjauskuvioista... mietittiin vaan, että mitähän ovat sitten, kun Jenni saapuu kouluttamaa?!?  Jos nuokin oli ihan uutta&vierasta monilta osin...!

No Pasi oli sitten pääasiassa ohjaillut muita koko ajan. Pönninen oli toiminu esimerkki koirana ja saanu sitten pyöriä mukana siinä kentällä. Se oli kuulema ollu niin into pinkeenä, ettei olisi halunnut lähteä pois.... Pääasiassa taas rimat alhaalla, muutamia ihan maxirimoillakin.

Figo oli käyny tekemässä lähinnä vain niitä _keppejä_. Kyllä se oli nyt menny hyvin, vaikka Pasi oli huidellu välillä kaukanakin eri suuntiin...! No nyt ollaa päästy ottamaa taas pihalla omilla verkkokepeilläkin (verkot sisäänmenossa & vikoissa väleissä), joten niillä aina paranee.

Vähän on jo viikonlopun kisavitus laantunu niin ohjaajalta kuin huoltojoukoiltakin, ja pikkuhiljaa taas usko palannut, että kyllähän se Figo oikeasti paljon osaa. Se on vaan sellainen heinähattu, että joskus sekoaa omaan viisauteensa! Ja onhan se opetettu niin monien mutkien ja kantapäiden kautta, että oikeastaan siihen nähden se on aika hurjan hyvä!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAUANTAIN HAKUILUT VIERUMÄELLÄ

Lauantaina kesän(&viikon) toiset hakutreenit mahataudin puskiessa päälle (taas).... Kummasti jaksoin tsempata treenien ajan, mutta kotiin päästyä loppupäivä/ilta menikin sitten nukkuessa...

Mutta Skippyn (ja muidenkin!!) treenit meni TOSI hyvin!!!!

Alkuun neljä irtorulla ilmaisua, ukot noin 30 metrissä. Sellaista kohtuu tasaista kangas metsää. Ja käänsi jokaikisen ilmasun hienosti aluetta eteenpäin ja kesti hyvin mun juoksemisen&huutelut -oli jo paljon varmempaa kuin keskiviikkona!! Sitten yksi valmis, 50metrin pisto josta suorapalkka. 6.pisto ilmasulla, nyt ukko 50 metrissä -taas hyvin! Ja viimesenä valmis suorapalkalla, matkalla mm. hiekkatien ylitys. Nopeesti löyty.

Kertakaikkisen onnistuneet treenit ja jäi hyvä fiilis!

Pasi olikin koko lauantain Heurekassa henkisesti valmentautumassa (lisää tuossa ylhäällä)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNNUNTAIN TEKNIIKKA AKSAILUT