Janakkalan porukka järjesti kisat Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Lähtöjä oli kolme.

Ensimmäinen rata oli hypäri. Meillä ei ole jostain syystä natsannut hypäreillä ja ei onnistunut nappiin tälläkään kertaa. Rata kokonaisuutenaoli ihan hyvä, vaikka itse olin aika pliisu, mutta kaksi rimaa tuli alas. Vaikea sanoa miksi, kun ei ole videota miltä tarkistaa, mutta ainakin jälkimäinen takaakierron pudotus vaikutti Figon hutiloinnilta.

Toisena oli vuorossa agilityrata. Tuloksena nollarata ja sijoittuminen toiseksi. Esa oli kehittänyt loppuun kinkkisen kohdan (17-18). Tutustumisessa en saanut tuohon kohtaan oikein mitään ohjausta kunnolla natsaamaan, joten päätin, että jos siinä kohtaa on vielä nolla, niin otan varman päälle ja kierrätän 18 kauemman siivekkeen kautta niisto-sokkarilla. Eli mamoilin ja sillä menetin yhden sijan, mutta pysyin suunnitelmassa ja on se nolla aina kiva.

Toinen agilityrata meni plörinäksi heti alussa, kun kolmas rima putosi. Kakkosella sylivekki vähän levisi ja kun lähdin liian nopeasti peruuttamaan ja tekemään välistävetoa, niin Figo ei tullut kunnolla mukaan ja ajatui liian lähelle kolmosta ja pudotti sen. Putken verran henkäisin ja yritin tsempata uudestaa, mutta mämmin radan hylyksi, kun rynnin Figon kepeille, putken sijaan. Olisi pitänyt tehdä se viski kolmoselle jota pidin toisena vaihtoehtona ja jälkiviisaana sokkari 6-7 väliin olisi ollut tod näk hyvä veto.