…niin syytä voi sitten vaikka etsiä treenaamattomuudesta. Melkein 2kuukauden tokotauko takana, SM-kisoihin aikaa reenata 2viikkoa. Hmmmm…joku voisi sanoa, että valmistautuminen ei oo hirveen vahvoissa kantimissa :D

Torstaina Hlassa Kumpelin nurtseilla 2kk tauon jälkeen tsekki mitä liikkeille kuuluu&mitä erityisesti pitää treenata:

PAIKALLAOLOJA ei otettu, mutta näihin tehää nyt vaan vähän asennetta, että pysyy skarppina.
SEURUU: oikealle käännökset huonoja! Mun pitää opetella kävelemään ne! Vähän saisi seuraaminen olla tasaisempaa, meinaa keulia.
IDARI: jäävät itessään nyt ok, mutta ne käännökset tässäkin
LUOKSARI: ei suurempaa, muista ottaa läpijuoksuja liikkurin kanssa ja stoppeja sitten vaikka erikseen kierroilla tms.
RUUTU: ok, haluisin että on skarpimpi siellä ruudussa maatessaan, ettei pää pyöri.
OHJATTU: jostain syystä ei meinannut löytää kapulaa nurmikolta, vaikka oli ihan lyhyt nurmi?! Pitää siis tehdä nurtsilla ohjattuja, muuten en ole huolissani.
METSKUHYPPY: ei tehty eilen, kun ei ollu hyppyä, mutta tässä varmaan se, että ei etukenota siinä sivulla, vaan malttaa odottaa+kontakti(?)
TUNNARI: eilen ok, saisi vähän nätimmin mennä kapuloille. Menee niin, että vaarana että härkkii vääriä. Pitää tehdä muutamat haastavammat, että joutuu keskittymään haisteluun.
KAUKOT: vajaat istumaan nousut, eli taas voisi palkkailla ekoja nousuja (etenkin niitä istumisia) ja sitten vahvistaa sitä ajatusta taaksepäin peruutellen.

P5315217-normal.jpg

Ei siis mitään grandekatastrofileviämisiä, mutta olihan se aika…karskia tekemistä :D että sellanen tarkka&viilattu toko on aika kaukana (niin kuin aina ollutkin meillä).  Lisäksi Kipa oli eilen vähän väsyneen oloinen, kun muuten on viimeaikoina ollut niin täpäkkänä. Ehkä vähän lenkit&treenit painoi…? No nyt yksi ihan totaalivapaa päivä ja lauantaina katotaa sitte uudelleen.

Meinaa muuten ketyäkin jo jännittää tulevan vkonlopun agi SM-kisat…!! Ehkä se on hieman eri, kun tietää, että on mahdollisuudet vaikka mitaleille, tokon saralla kun ei ole, niin ei tartte jännittää (eikä näyttävästi niin ’tosissaan’ valmistautuakaan).