Käytii eilen Skippyn kanssa BH-kokeessa, hylky tuli.

Okei okei, oli ihan omaa tyhmyyttä lähteä ihan liian vähällä treenillä ja tuuriin luottaen. Silti mua jotenkin harmitti ihan pirusti -kun olisi se voinut mennä läpikin!

Mitähän me sitten kämmättiin....lähinnä minä kämmäilin, Skippy teki miten osaa ja miten ollaan treenattu/ei treenattu.

Ensimmäiset tuomarin kommentit tulosten jaossa oli, että ohjaajan pitää oppia tekemään kaaviot suoraan ja ODOTTAA tuomarin lupaa aloittaa seuraava liike. Eli taisi tuomari osaksi antaa hylyn laittaakseen minut opettelemaan. Toki hylky oli rehellisesti sanottuna ihan reilu ja tasoamme kuvaava -ei meistä vielä aikoihin olisi pk-kisakentille missään määrin!!

Paikallaolo jo meni nollaksi, kun Skippy lähti hipsimään mun luokse omia aikojaan. No teki tämänkin niin kuin on tottunut. Pysyi kuin tikka sen aikaa kun yleensä ollaan tehtykin. Eihän me olla treenattu tarpeeksi pitkiä aikoja...

Seuraamiset oli sellaista tuttua koemaista, epätasaista. Oli kylläkin parhaimmat koesuoritukset tähän asti. Oli paljon hyviä pätkiä, sitten niitä huonompia myös. Skippyä selvästi jännitti lyhyempien suorien kohdat, missä katsojat oli tosi lähellä, kun ei ollut mitään kehänauhoja tms. Pelkäsi myös paikallaoloa suorittavaa suursnautseria ja henkilöryhmässä olisi ollut kiva tutustua muutamaan tyyppiin.

Liikkeestä istumisen meni maahan.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli superit, lukuunottamatta, että vähän törmäsi luoksetulossa, kun tuli niin kovaa JA minä en odottanut tuomarin lupaa, vaan aloitin heti liikkeestä istumisesta, joten siis tätä ei arvosteltu. Ja kun jo paikallaolo oli 0, niin se sitten siitä...!! Kaksi nollaa, joten ei pisteet riittänyt kaupunkiosuudelle.

Mutta joo, niin kuin Pasi sanoi, pohjalta on aina vaan yksi suunta -ylöspäin! ;-) Niin paljon mua otti päähän, että piti vähän yrittää piristää.

Nyt pistän hännän koipieni väliin, olen nolona ja kisakentille mennään vasta kahden vuoden päästä, kun OIKEASTI osataan molemmat!!! Plääh.