Tiistaina hakuilemassa Elinan porukan kanssa Jossain Nastolan ja Kouvolan välimaastossa.

Skippylle 4 pistoa ja kaikilta löydöt.

Kolme ekaa valmiina. Kaikilla joutui inasen kääntämään aluetta eteenpäin, eli piilot ei ihan suoraan edessä. Kaikki ihan tooosi hienosti!! Taitava tyttö oli!

Neljännessä oli noin 20 metrin jälkeen hiekkatien ylitys. En viittinyt ottaa riskillä, joten haamu siihen tielle. Tieltä hävisi tiheään kuusikkoon piilolle. Tämä meni Kipeltä myös tosi hyvin. Sujuvasti tien yli pöpelikköön loppumatka, josta se piilo sitten nopeasti löytyikin.

Kaikilta palkaksi ekaksi syötävää ja sitte lelua. Ai nii, 1 ja 3 piiloilla oli Kipelle vieras maalimies Mikko, joka selvästi vähän arvelutti Kippeä. Lopetti leikin kun tulin piilolle, ja oli sitä mieltä, että nyt lähdetää jatkamaa hommia. Yleensä kun ei minusta välitä....Mutta hyvä kokemus, näitä vaan lisää, siis vieraita miehiä maalimiehiksi.

Olin ihan tosi tyytyväinen Kippeen!! Työskenteli hyvin ja just oikealla innolla. Eli "korjaustreenit" on tehonneet niinkuin oli tarkoituskin!

Pasikin lähti mukaa hakutreeneihin piiiitkäästä aikaa -saikin olla paljon maalimiehenä (tässä sen näkee, että miehiä on liian vähän käytettävissä! ). Figo oli tallauskoirana ihanien tyttöjen, Mairen ja Megin, kanssa.

Ai niin, asiasta toiseen: ollaan tuotu kepit kotiin parvekkeelle, josta ne on helppo nostaa siihen pihanurtsille (asutaa alimmassa kerroksessa päätykämpässä). Eli nyt pääsee joka päivä tekemään keppitreeniä! :)