Tervetullut lomaviikko olisi nyt takanapäin... Alkuviikko meni kotona rästihommia tehdessä, mm. listoja kiinnitellen. Mie käväsin kyllä torstain töissä, Vantaalla Aleksi13 joulukuvauksissa. Samaan aikaa Pasi lensi kaveriporukan kanssa Barceloonaan pitkää viikonloppua viettämää ja Barcan matsia kattomaan -siistiä! Mie sain rakkaan pikkusiskon sekä kuopion opiskelukaverin kyläilemään. Koirat on saanu joka päivät pitkät metsälenkit, kerrankin ollaan ehditty ihanasti lenkkeilemään. Tuntuu olevan melko harvinaista herkkua arkisin töiden&treenien sekamelskassa... Täällä kotisuomessa on ainakin tänää sunnuntaina saanu "nauttia" kunnon syyssäästä -vettä tullu ku saavista kaatamalla koko päivän. Sauna ja kylppäri on täynnä kuivamassa olevia koirapyyhkeitä, ulkoilukamaa ja tokovermeitä...jeeee.


Voi kun syksy olisi kokoajan tällaista...!

Onneksi eilen lauantaina oli oikeasti kiva syksysää ja saatiin kisata kuivana. Käytiin Kipen kanssa kolmannen kerran kokeilemassa EVL:ssa kisaamista. Tuomarina oli tällä kertaa Pernilla Tallberg, joka mielestäni tuomaroi järkevästi ja pisteitä meni jos meni niin ihan aiheellisesti.


Dadaa, tässä olisi pistesaldoa;

Paikkaistu 10 (jes kun tämä nyt toimii!)
Paikkamakuu 9 (-1p. EI vajaasta perusasennosta, vaan kun mie kuulema niiasin samalla kun annoin sivu-käskyn, en kyllä tietoisesti)

Seuraa 7,5; kauhiaa edistämistä alussa (koiran ajatus ruudussa?), loppua kohti parani.
Z 6,5; kerpele, nyt seisoi istumisen. Miksi hitossa se ei mokaile ikinä reeneissä, mutta aina kisoissa?!
Luoksetulo 9; kerranki ohjaaja ei ollu ihan sokea ja pysäytteli suht´ hyvin merkkien kohdalle
Ruutu 9; olisi saanu tulla nopeemmin sivulle

- TAUKO -

Ohjattu 8; olisi saanu olla määrätietoisempi ja nopeampi niin merkille kuin kapulallakin
Metsku 9; vinosti eteen kapulan kanssa
Tunnari 7; hmmm, taisi olla taas epävarma kapuloilla ja olikohan tässäkin että olisi saanu olla nopeempi, voimakkaampi tms.
Kaukot 0; ...ja tässä siis meni meidän eka ykköstulos. Jätti ekan seisomisen tekemättä... :(


Tokokuvat Mari Ali-Raatikainen

Noh, pysyy ohjaaja nööyränä ja jaksaa taas reeniä vaa lisää.... Nyt pitää tehdä nopeutta, voimaa, määrätietoisuutta jne. ja saada se jotenkin siirtymään vielä sinne kisakehiinkin...!

Mie olin kyllä oikeasti melko tyytyväinen, kun ollaan me molemmat yhdessä ja erikseen kuitenkin edistytty, vaikkei vielä niihin ykköstuloksiin ylletäkään! Ja Kipa ei enää niin pahoin koomaannu ja jäädy kisoissa. Toki nyt oli oma tuttu kenttäkin, mutta kuitenkin. Kyllä mua silti vähän jänskäsi...