Maanantaina oli melkein lepopäivä, illaksi mökille Suomi-Venäjä -peliä kattomaan. No siivottiin me auto siinä ohessa, Pasi reenasi molempien kanssa parilla esteellä takaakiertoa, sylkkäriä (eiku sylivekkejä) yms. pientä (Kipellä rimat maassa ja Figollakin toisinaan). F käänty muutaman kerran aivan törrrkeen hienosti!! Mä tein molemmille tarkkuuden 10senttisellä, molemmat löysi ja tiputti palauttaessa, joten palautusta piti Kipen kanssa sitte vähän muistutella. Kipelle myös ammuttiin esteenkierron, makuun ja seuraamisen yhteydessä. Ei paineistu, vähän reagoi korvilla, mutta menee samantein ohi.

Tiistaina haku Säyhteellä Karhulammintiellä

mukana Elina, Katri ja me Riikat. Olin taas vähän ajoissa ja tein Kipelle pudotetun. Viereiseltä ampumaradalta kuului aika kovaa räiskintää ja vähän mietin, että kuin Kippe reagoi. Alkuun vähän reagoi korvilla&hännän asennolla, mutta pudotettu onnistui aivan sika hyvin, oli aika pitkä matka umpimetsässä. Siinä paineli häntä tötteröllä laukauksista välittämättä.

Ampujat lopetteli siinä kun me alotettiin haut. Kipelle 2 ekaa ilmasulla (irtorulla) ja kolmas suorapalkalla.

- Ekalla palautti menojälkiä, ei kääntänyt eteenpäin aluetta. Tiputti ennen mun luoksetuloa, käskin hakemaa rulla ja vaadin kunnon palautuksen. Itse pisto&löytö hyvä.

- Toka oli hankala, siis ihan pistolle lähtö. Noin 20metrissä oli metrin levysen ojan ylitys. En tiiä mikä siinä kohdassa oli hankalaa, sillä vaikka menin ojan yli lähettämään, niin silti ei tahtonu upota vaan pyöri ihan sykkyrää, tiiä sitte minkä hajun perässä vai mitä?! No lopulta meni siitä 30metrin kohdilta sitte piilolle. Siellä ei huomannu irtorullaa maasta vaan kaivoi taas kiristetyn kiintorullan suuhun. Sitten huomasikin irtorullan ja tuli tenkkapoo kun toinen rulla oli maassa. Yritti irrottaa kiintorullaa, ei irronnu, lähti palauttamaan. Palasi takasin ja Elina auttoi kiintorullan suusta pois, jolloin nappasi irtorullan ja ilmasi siis sillä. Sylki ennen käskyä sen mun sivulla. Että ihan pientä säätöä tällä pistolla... Positiivisena se, että palautti kunnolla aluetta eteenpäin, varmaan helpotti kun oli lyhyempi matka ja näki mut melkein heti. Mun pitää nyt muistaa ottaa koko kiintorulla pois, kun reenataan irtorullilla, kun en saa sitä tarpeeksi kiristettyä, aina jotenkin kaivaa sen suuhunsa mutta ei saa irrotettua...varmaan ikävä tunne.

- Kolmas suoraan piilolle ja palkka siellä.

Katri sanoi (oli ykkösellä&kolmosella), että Kippe alkaa olemaan melkein röyhkeä piiloilla. Eli pitää jatkossa muistaa sanoa maalimiehille, että palkkaa kauemmas. Nyt on kuulema aika naamassa kiinni ja kovasti avustamassa esim. rasioiden avaamisessa... Kukaan ei ole tästä aiemmin sanonut ja olen tietty ajatellu, että se ihan korrektisti pitää etäisyyden maalimieheen.. Kiitokset Katrille siis huomioista!!

Loppuun vielä kunnon mettälenkki Riikan&koissujen kanssa aivan täydellisessä kesäillassa!