Tiistaina Elinan, Katrin, Riikan & Mikon kanssa hakumettällä Haramaantiellä. Oli pitkä reeni-ilta, kuudeksi mettää ja yhdeltätoista kotona (no vika tunti juoruilua&koirien lenkitystä). Mikäs siinä ollessa, kiva kesäilta eikä hyttysiäkään paljon ollenkaan!

Wiu teki nyt toista kertaa tuuli-ilmasuja. Noh, eka kertahan oli silloin pari viikkoa sitten, joten ehkä tämä tavallaan oli eka kerta, kun oli ihan pihalla Wiun elämän mittapuussa piiiitkän tauon jälkeen. Elina oli eka ukko, haistoi kyllä ukon, mutta ei ymmärtäny yhtään, että "hajulle" pitää tehdä jotain ja tonki ihan omiaan. Käveltii ihan Elinan viereen ja sanoin että alkaa vähän juttelemaa. Kun selkeästi pentu paikansi ihmisen, muuta ei vaan tiennyt mitä tehdä. Katri oli seuraavat 2 kertaa "ukkona", nämä oli jo hurjan päteviä ja viipotti piippahäntä pystyssä määrätietosesti hajun mukana suoraan piiloille. Kyllä sillä nenä on Wiustahan ei tule mitää hakukoiraa, mutta pakko ottaa aika pian uudelleen muutamat tuuli-ilmasut, niin ei taas ehdi kadota ajatus!

Wiuhti on kotona alkanu "reenailemaa" naksun avulla maahanmenoa, sivulletuloa ja laatikolla kontakteja. Mutta pääajan sen elämä on vaan leikkiä, leikkiä, leikkiä, riehumista, syömistä & nukkumista. Alusta asti tietty perus arkijuttuja kerrottu sille, ruokakupilla istumista&kontaktia, hihnassa menoa, ovista kulkemista, luoksetuloa... ... Se kasvaa ihan hurjasti ja kiusaa Figoa ihan liikaa.


Hei Iso, leiki mun kaa!!!

Skippy teki ilmasuja. Me tehdään niitä nyt vaikka koko kesä. Siis hiotaan edelleen sitä loppuvaihetta. Eilen jäi jo ihan kiva fiilis, kun Katri oli mulla keskilinjahitlerinä ja ohjeisti mua kokoajan mitä tehdä. Kaikki on kyllä ihan musta&mun käytöksestä kiinni...ja toki siitä että en ole luonut selkeitä sääntöjä miten toimitaan. Nämä on näitä asioita, että tekisi mieli hypätä kaivoon, kun täysin itsestäänselvät asiat ei ole menny jakeluun ajoissa.... ... Ei se kuitenkaan ole lähelläkään tähtitiedettä tuo homma, jos vaan muistaisi pitää mustan mustana ja valkoisen valkoisena... Kiitokset Katrille!!

Esineruutu ihan reisille. Oli kiva juosta ja käydä alue läpi innokkaasti, mutta nenäkin voisi olla auki ja maltti mukana esineiden paikallistamisessa...

Ollaa me Kipen kanssa muutenkin touhuttu perusjuttuja; tottista (metrisen reenaaminenkin korkattu), ilmasuja ja kohotettu kuntoa. Tänä aamuna viimeksi kello kuudelta soimaa ja purukille ennen töihin lähtöä.


mun terve Pönninen

Edelleen olen joka päivä kovin iloinen, että mulla on terve Pönninen -hyvin on kestäny juoksulenkit (vapaana) ja viime viikon hypyt!!! Liikkuu paremmin kun ikinä ja alkaa olemaa kohtuu kivassa kunnossa muutenkin.

F on jatkanu lepolomaa. Liikkuu täyisin puhtaasti. Eilen se sai lepoillan pennestäkin ja pääsi isännän kanssa ihan kahdestaa metsään.