Jääny vähän päivittelemättä...mutta toisaalta eipä tässä mitää erikoista ole tapahtunukaa. Samaa rataa arki rullaa. Haku on nyt ollu tauolla (ihan oman motivaation ja muiden kiireiden takia), ollaa treenitty tokoa & agia se  mitä on jaksettu. Nii, ja vähän kohotettu koko lauman kuntoa juoksemalla! Skippyki on tajunnu vetämisen idean, vaikkakin vetää paljon köykäseminnin kun toi meijän malamuutti (joo, soveltuu huomattavasti paremmin hiihtoon kun juoksuun, eli lumia odotellessa...)!

Tokossa Skippyn kanssa työnalla ruudun loppuosa, eli se seuraamaan tulo. Ja kaukot aina vaan, varmuutta niihin. Ja seuraamista pitäis, mutta ei itteää huvita kun se on aika hirveetä sikaillua, heh. Nii ja luoksetulon stoppia terävämmäks... Mutta hei, eilen onnistu metallinouto eka kertaa ulkona koko liikkeenä, jopa laukalla palautus ja kohtuu tiiviisti eteen -että kyllä me jossain ollaa edistytty. Ja Figo höntsäilee mukana aina jotakin kivaa! :))

Viime lauantaina tein ekat joululahjashoppailut ja pikkujoulukausikin tuli korkattua HPSK:n pikkujoulujen merkeissä -olikin kohtuu railakas ilta...huh!  Ei näitä tässä iässä kovin usein kykene...onneksi ensi viikonloppuna on "vaan" mun kummin 6-kymppiset. Mutta juhlia odotellessa takas työn ääreen...!