Tuli se sitten meijänkin talouteen...6 vuotta selvitty ilman tartuntoja, mutta nyt Wiuppa köhii ja räkii limakasoja. v#&%?n kennelyskä. Wiu siis koittaa nyt ottaa iisimmin. Ei omasta mielestään varmaan tarttis, kun olo tuntuu olevan ihan mainio. Eilen F pääsi vielä hallille aksaamaan ja Kippe Kausalan maneesille.

Jotenkin mulla oli ihme harhaluulo, että Kipen tokoliikkeet on ihan kivalla mallilla...?! Eilen ei kyllä ainakaan ollu. Kauhiasti pitäisi nyt reenata seuraamista (paikka on hulahtanut sellaisen puoli koiran mittaa liian eteen). Samoin kaukoja, ihanihan pentureeniä, eli tekniikkaa alusta (kunhan hihnan yläpää itsekin sisäistäisi sen, mitä yrittää saada koiran sisäistämään...). Ai niin, hyppynoudossa oikeaan lokeroon siirtymistä, ihan pikkasen jää kapulaan kiinni... Ja jotta reenattava ei kesken loppuisi, niin meijän ikuisuusprojektina on myös se luoksarin stoppi. Nääh, eteenpäin vaan sano mummo lumessa. Mun omakin reenimotukka palailee milleittäin, kun muuten ressinmäärä on vähentynyt ja asiat alkaa hymyilemään.

Hmmmm, vähän jännittää miten käy PK-kauden alun kanssa, kun Kippe on nyt ollut vähän könkkä. Eilen kapulan kanssa paluuhyppy näytti tosi hankalalta ihan perus matalalla tokoesteelläkin...vaikka turha sitä nyt on murehtia. JOS muista liikkeistä saisi erinomaista, voisi yhden paluuhypyn ihan hyvin kiertää

F:n piti päästä pitkän tauon jälkeen helmikuun lopulla Hyvinkäälle kisaamaan, mutta taitaa nyt kisaaminen siirtyä maaliskuulle, kun Hyvinkäällä on kuulema joku uusi matto, joka on liiiiuuuukaasss! Ja F kun muutenkin sudittelee ja kaarrattaa, niin taitaa olla turha mennä, tuumasi Pasi.

Sairastupa taitaa hiljentyä hetkeksi, jos tulee reeniätaukoa noille oireettomillekin. Olen saanut vähän ristiriitaista tietoa, voiko edes niitä viedä hallille, vaikkeivat olisikaan siellä muihin kosketuksissa...joten varmuudeksi pysytään poissa. Nytpä olisi hienosti aikaa tehä sisänaksuja ja hienosäätöä sisällä Kipen kanssa ja opettaa Wiljolle uusia piperryksiä...saas nähä.


Saikun ajaksi blogia piristämään fb:sta kopsattuna; 
tällaisia on tullut otettua kolmekin kappaletta!