Tulipa piiiitkästä aikaa kunnolla treenattua koiria lauantaina!!

Aamusta hakuun Skippyn kanssa. Voitte uskoa, että tyttö oli innoissaan, varmaan ollut 2kk taukoa hausta....!!! Tauko ei näkynyt muuta kuin innokkuutena. Innokkuudesta taas ei ollut haittaa muuta kuin ehkä ekalla pistolla.

5 ukkoa valmiina ihan siellä takarajalla (n.50m). Ekan piti olla lähempänä, mutta olikin mennyt kauas -ei haittaa. Ekalla lähti hienosti läpi etureunan katajikon. Suoraan, mutta sitten takana kukkulalla pientä pyörintää. Tämä vähän näytti siltä, että intoa oli enemmän kuin pieneen bortsuun mahtuu, joten ei ehkä ihan malttanut käyttää nenää supertarkasti, kun oli niin kiirus löytää. En kutsunut pois, kun kuitenkin työskenteli eikä vaan ryntäillyt. Pian se löytyikin. Nakkia palkaksi.

Toka ylös jyrkkään kallion rinteeseen. Tämä tosi hienosti. Palkkana nakkeja ja vähän käysipallolla leikkiä. Kolmas oli taas loivan kukkulan takana. Tosi hienosti suoraan ja sitten kääntö aluette eteenpäin missä piilo ja ihana maalimies olikin! Nakkia taas.

Neljän ylös rinteeseen. Matkalla umpi piilo -ei välittänyt. Pientä pyörintää ison kuusen ympärillä, minkä uumenista ukko sitten löytyikin.

Viimeinen viiden kukkulan takana hiekkamontun reunalla. Tämä oli vaikea. Tuli kerran takaisinkin päin. Kutsuin luokse (olin itse edennyt kohti takarajaa vähän). Uusi lähetys. Samalla innolla suoraan metsikköön. Ja pian löytyi ukko takakulmasta. Palkkana maksalaatikkoa ja pitkät tennispallo leikit (ihan lemppari Skippylle).

En tiedä onko Skippyllä vielä aavistusta hakuradasta ja keskilinjalla etenemisestä, mutta hyvin se työskentelee eteenpäin, ei kaartele taakse ollenkaan. Nyt oli 3. ja 5. piilot niin, että eka suoraa takarajalle ja sitten noin 15-20m aluetta eteenpäin piilolle. 1., 2. ja 4. suoraan lähetyslinjalla. Skippy etenee vähän serpentiiniä, ei viivotin suorasti. Ite en ole tästä huolestunut (vaikka tästä mulle huomautettiinkin). Etenee kuitenkin syvälle ja n. 10-15m leveydellä. En tiedä johtuuko pieni "mutkittelu" siitä, kun etsii hajua? Etenkin, kun nytkin oli ihan tyyntä. Minusta tämä on niin pientä, että tässä vaiheessa siihen ei kannata puuttua. Ainakaan minun, kun en ole varma miten tätä korjattaisiin. Ukot kuitenkin löytyy tosi varmasti ja motivaatiolla.

Meillä oli 2 uutta maalimiestäkin, kun hoffiporukkaa oli treenivierailulla. Uudet maalimiehet ei yhtään mitenkään kummastuttanut. Kyllä tämä on Skippyn lempipuuhaa kaikkinensa! :)

Pasi kävi illalla vielä Asikkalan maneesilla agilitytreeneissä. Molemmat oli menneet hieeeenosti ekalla kierroksella. Figo oli tokalla vähän laittanut leikiksi ja Skipylle oli ollut vähän vaikeeta. Ekan kierrokseksen ohjaustreenit hypyillä siis hyvin. Skippykin oli mennyt Pasin epäilyistä huolimalla loistavasti. Tuppaa vähän kuumenemaan, vaikka palkkaus olisi vain nameilla... Tokalla kiekalla oli uusi puomi ja pussi vähän jänskättänyt Kippeä. Figoa ei jänskätä, ei vaan ihan täpöillä ollut keskittynyt enää tätä kiekkaan...

Väsyneet ja rapaiset koirat kotiin! :)

Sunnuntaina paiskin duunia kotona ihanat 13h....Päivällä käytiin kuitenkin tekemässä esineruutu. Molemmat superisti!! No Figon palauttamisessa on vähän petrattavaa (tuppaa leikkimään esineillä ja tekemään omia kaarroksia), mutta muuten. Figo etsi 2, sitten Skippy 2 ja Figo haki lopuksi vielä yhden ruutuun jääneen esineen. Skippy on hyvä tässä, niin etsiminen kuin palautuskin. Okei okei, aina on hiottavaa, mutta pohja kunnossa. Alue oli 50X50m.

Pasi lähtee tänään maanantaina mökille rekkujen kanssa. Minä vielä huomennakni töissä. Sitten loppuviikko näissä tunnelmissa:

2165108.jpg

2165109.jpg

Mökillä ollaan varmasti paljon! Mullakin reilu viikko lomaa, jesh, kyllä tullee tarpeeseen...

2165110.jpg

Illalla päivittelen kotisivuja oikein urakalla!!!