Eilen hakuiltiin taas Vuolenkoskella samassa kangasmetsässä kun viikko sitte.

Löytyy-löytyy-löytyy-tyhjä-löytyy

1. etukulma ilman apuja. 10m ennen piiloa meni ajoura, jota pitkin oli kääntynyt eteenpäin. Palasi kuitenkin takasin ja joutu hetken pyörimään ennen kun piilo löyty. Palkaksi nakkia.

2. etukulma oli sika kaukana, varmaan 100 metrissä. Haettiin ikäänkuin vähän matkaa hajua, mutta ei oikeasti saanut hajua, ei oikein tuullut. Palasin lähettämään. Tutki matkalla (n.50 metrin kohdalla) pari risukasaa, jossa edellisillä oli ollut piiloja. Jatkoi aluetta vähän eteenpäin, kun haju ilmeisesti tuli nenään -> kieppasi takaspäin ja syvemmälle suoraa piilolle. Palkkana maksalaatikkoa ja tennispallo.

3. oli haamu (jota ei kyllä tainnut edes nähä pusikkojen takaa) ja näytin samalla 4. ukon haamuna. Kolmosella taisi ehtiä käydä takaspäin etukulmassa, ennen kuin palasi aluetta eteenpäin ja piilolle....palkkana nakkia.

4. haamu tuli kolmosen aikana pois ja otin tähän tyhjän. Olipas makee tyhjä!!!!! Syvä ja eteni pitkää sivurajaa pitkin, ihan oppikirjan mukaan!

5. ilman apuja, kaartoi taas taaksepäin... huusin pois ja uudella lähetyksellä suoraan piilolle. Palkkana maksalaatikkoa (mitä ei edes syönyt kun odotti vaan lelua...) + kumifrisbee.

Hmmmm....kaartoi siis 3. ja 5. pistoilla taaksepäin. En tiedä pitäiskö olla huolestunut...tämä oli kyllä tuulellisesti vaikeampi puoli (mikäli tuulesta nyt apua/haittaa oli). Ehkä jatkossa nyt pitää vähän alkaa jo vaatia suorempaa, eli rohkeasti vaan kutsua pois jos kaartaa taaksepäin tai liian ajoissa eteenpäin.

Hyvä rata oli, koska jokainen pisto oli syvempi kuin 50m.

Skippy teki hommia kuitenkin innolla ja lähdöt oli varmat. Joten se tyhjien(?) tuoma epävarmuus oli nyt poissa. Ehkä tyhjien mukaan ilmaantuminen vähän sotkee pistoja, kun musta on osannut tehdä kyllä aika nätisti suoria pistoja + kaartaa aluetta eteenpäin...?