Lauantai iltana kotiuduttiin Posion Korouomasta. Haikeana sitä jätti Lapin ja mukavan patikointiloman taakseen, mutta pienenä lohdutuksena kotona odotti suihku ja kraanavesi! ;-) Oli kyllä hieno reissu, 4 kokonaista patikointipäivää, kaksi päivää menikin matkustaessa. Kuvia laittelin muutamia koirien kotisivuille. Jäi sellainen kipinä, että jo seuraavaa reissua suunniteltii heti kun kotiin päästiin.

Sunnuntai menikin koirilta lepäillessä. Huomasi kyllä että reissu painoi, sen verran uni maittoi. Kyllä ne juoksikin siinä viikon aikana ympäri Korouoman metsiä ja Figo ui joissa. Kerran sain Skippynkin onkia joesta, kun vahingossa putosi jyrkältä joen törmältä veteen...

Tämä viikko onkin sitten ollut melkoista hässäkkää, maanantaina ja tänään olin Lahdessa ja eilen Helsingissä töiden merkeissä. Tänään kävin kirjoittamassa työsopimuksen L-Fashion Groupille Lahteen, graafikkojen assariksi sinne menen kesäkuun alussa. Sitten on vielä kädet täynnä näitä omia freelancer hommia...no ei parane valittaa yhtään, parempi liikaa töitä kun ei ollenkaa!! :) To-pe menenkin Kuopioon kavereita moikkamaan ja päättäjäisjuhliin. Joten ei ole vaikea päätellä, että koirat on tällä viikolla jääneet vähän vähemmälle...Ihan pihatottista ja esineruutua porukoiden takametsässä. Tänään sentää on pk-tottistreenit kentällä.