Huh, nyt on Wiuska korkannu agilityn kuninkuusluokan -hyvinhän se meni! Ei nollia vielä, kun joka radalle mahtui jokunen pieni kämmi, mutta hyvää perusmenoa.

Eka radalla hienon alun jälkeen Pasi teki vahingossa jaakotuksen (ei ollu suunnitelmissa :) ) ja sai kiltin Wiun vedetyä puomin ohi. A:n jälkeen vielä rima alas, joten tulos 10.

Toinen agirata HYL, kun pituuden jälkeen lipsahti yhdelle ylimääräiselle hypylle, vieläpä takaakiertona :D Toisaalta, olkoon tämä vielä tässä vaiheessa positiivinen ongelma, että estehakuisuus ja irtoilu on lisääntynyt.

PC284753-normal.jpg
Minäkö terävä, kuinka niin...?!

Vikarata (hypäri) 5, rima alas keppien jälkeen. Minusta näytti, että Wiulla vähän askeleet sekosi siinä hypylle tultaessa kurvissa... Wiuskalla varmasti vauhti riittää, jos tekee radat kunnolla loppuun asti. Gaia&Twixi liiteli kyllä omilla sekuntiluvuillaan tänään -hurjan näköistä menoa siskoksilla!!

Päivän radat videolla TÄÄLLÄ! Ketyä jännitti sen verran, että unohtu zoomailut sunmuut, joten kuvauksen laatu on taas taattua...p***aa :D

Wiu oli aika liikkis; se sekosi ihan sykkyrälleen aina kun haistoi Jennin tai Markon! ...ja sitä tapahtui aika usein, kun meillä oli autot melkein vastapäätä toisiaan. Minusta tätä voi jo pitää merkkinä aika onnistuneesta pentuajasta -melkein 2 vuotias koira vallan hepuloi haistaessaan kasvitätin jossain lähistöllä <3