Tänään oli Nastolassa 2 agirataa ja yksi hypäri. Kisapaikalle tuli vähän kiire, kun kotona hokasin kellon olevan jo melkein kymmentä vaille yks ja eka rataantutustuminen oli merkattu alkavaksi vartin yli yks. Äkkiä netistä kattomaan kisapaikan osoite ja menoksi. Ehdin juuri, samalla totesin kisojen olevan vähän myöhässä.

Eka radalla olin jotenkin vähän hermostunut, en tiedä jäikö kiire päälle vai mitä. Tämä kostautui siten, etten vaatinut kunnolla kontakteja vaikka piti. A:n jälkeiseen renkaan päällejuoksuun tuli vähän kiire, kun ei kunnon kontaktia A:lla. Radan loppupuoliskolla puomin alastulosta tuli virhe (vaikka en onneksi huomannut). Kohta puomin jälkeen oli ilkeä kepeille laitto, mikä pienen taistelun jälkeen onnistui. Kokonaisuuten ihan kivaa menoa muutamaa taistelukohtaa lukuunottamatta. Harmitti kun en ollut jämpti kontakteilla.

Toka radalla oli puomi kolmantena esteenä. Päätin, että nyt varmasti vaadin stopin. No stoppasi, mutta silti vapautin liian aikaisin, joten en ehtinyt tekemään kunnon vekkiä (halusin kokeilla vaikka valssi olisi ollut meille ehkä parempi) ja siksi ohjasin väärään päähän putkea. Jatkoin putkesta lennosta. Kohta sen jälkeen oli suoralla A ja päätin vaatia kontaktin, mutta tuli vähän läpi, joten huomautin. Takatassu rupesi hapuilemaan kontaktia  Väliin taas hyvää pätkää kunnes takaakierrätyksen jälkeen sinkaisi puomille, vaikka piti mennä kepeille. Napa saattoi näyttää vähän sinne. Pitäisi aina muistaa, että Figoa pitää käskyttää, muuten valkkaa oman radan, ei tule kiltisti perässä. Loppuun vielä vähän spedeilyä, joten tämä rata meni hieman läskiksi.


Kuvat VAU:n sivuilta K.Salo

Vika rata oli hypäri. Minusta suoritus oli kaikkinensa aika optimaalinen, paljon kovempaa ei päästä. Ehdin tekemään valssinkin tiukkaan paikkaan, vaikka mietin tutustumisessa että ehdinköhän, ehdin. No 2-3 välissä hieman seiftailin ja sävelsin jonkinlaisen jaakotuksen, kun siten koiran sai helpommin ohi putken väärän pään. Hyvää menoa ja kiva tatsi. Oli vaan niin kovia koirakoita kisaamassa ja neljätoista nollaa, että sijoitus 7/34. Pitkästä aikaa hypärinolla!

--------------------------------------------------------------

 

Skippyn kanssa oltii lauantaina hakumettällä: ilmasuissa nyt vähän takapakkia ja lyhennetään matkaa, että hiffaisi sen eteenpäin palauttamisen paermmin... Sunnuntaina käytii tekemässä eka jälki puolenvuoden tauon jälkeen (ja eihän niitä syksylläkään niin montaa ehditty tekemään). Ihmeen hyvin muisti! Jana joku 40m, ite jälki ehkä joku 200m ja 6 keppiä (yksi jäi). Pitäis kai sen jäljestää vähän tarkemmin...?! Ei mene ihan nenä maassa. Tehtiin jäljen vanhentumista odotellessa pudotettu (en haluu käyttää kenttäseuraamisen käskyä, joten pitäis reenata uutta käskyä. Nyt jeesin vähän nakilla ja koitan ajaa sisään uutta "left"-käskyä samalla) ja tarkkuus (reenaa palauttamista erilaisilla esineillä, nyt esim. 10sentin kolikon palauttaa hyvin, mutta omituisempi huulirasvapuikon korkki aiheutti syljeskelyä...). Loppuun vielä juoksulenkki kotipurtsilla, jos saatas molempien kuntoa vähän nousemaan, hehhe....