Onhan se jonkinnäkönen treenimotukkakin löytyny lomien jälkeen ja pari kertaa hakumettälläkin tullu pyörähdettyä.

Skippyn kanssa Vuolenkoskentien varrella Elinan, Katrin&Sannan kanssa (Wiu Vuorelan Lotan aksavalmennuksessa) viime viikon tiistaina. Löytö (ilmasu)-tyhjä-tyhjä-löytö (sp). Ekalle ensin kaksi tosi hienoa tyhjää, ei vaan uponnu ihan tarpeeksi, tokalla kerralla 2m päästä…tyyntä oli. Ääniavulla sitten tarpeeksi syvälle, helpotettiin ettei ihan usko lopu, kun oli tehnyt jo kaksi mallikasta tyhjää. Tyhjät periaatteessa ok, haluisin vaan voittajan rataa ajatellen laajempia tyhjiä… Löytö ok laatikkopistona.

Sitten lauantaina Heinolassa Karhulammen maastoissa. Oli ihan erilainen suunnitelma, mutta koska tallattiin 240m rata, oli se pakko käyttää. Etukulmiin haamut, jotka eteni alueella reilusti (joku 30m) piiloihin. Nämä oikein hyvät, ekalle ilmasu, jonne näytölle sellasen helvetinmoisen ryteikön&suon läpi, tulipa treenattua taas sitä että joudun pysäyttämään koiran. Jatkaa hyvin ilman mitään käskyjä/apuja. Palkka vasta hallintaanoton jälkeen. Sitten…kylläpä väännettiin tyhjille menosta! Tuuli oli voimakas ja pyörteinen, joten Kipa joo varmasti kyllä tiesi, ettei siellä ketään ole. Keskusteltiin sitten about joka pistolla, että on sinne vaan mentävä. Onneksi takakulman ukko löytyi niin, että olin vähän jo napakammin huomauttanut Kipalle, että olisi sinne syytä upota. Sitten upposi ja upposikin oikein laajan piston, mistä löysi ukon kallion alta. Hirveän hyvä lopetus kaiken sen keskustelun jälkeen –hahaa, tiesinpäs ;)

IMG_20130813_220740-normal.jpg
Välillä me vaa löhötää sohvalla (liian harvoin tota lajia kyllä ehtii...)

Keskiviikkona Vuolenkoskella ”jugurttipurki-metsän” hoodeilla Mikon&Katrin kanssa, koko päivän jatkuneessa sateessa. Tein nyt edellisen vääntötreenin jälkeen helpon motivaatiotreenin ajatuksella suoraan edestä ne löytyy. Tämä lisäksi vika hakutreeni ennen ekaa voittajan koetta. Eli 3 pistoa; haamu, valmis, valmis -suorapalkoilla. Suoraanhan se meni. Ja jäi vissiin motivaatiota, ainakin siitä päätellen miten jäi oman treenin jälkeen autoon mutisemaa&jollottamaa, kun otin Wiun (normistihan Kipa ei ikinä ääntä autossa pidä) :)

Tiistaina tuli piiitkän tauon (kuukausi?!) jälkeen tehtyä jälkeäkin ja esineruutu. Esineruutu on nyt ollut nii-in hyvä (Koposen tasolla siis), joten samoilla jatkettiin. Eka esine hajunhaulla ja 2 valmiina. Ainut vaan, että toista valmista esinettä ei koskaan löytyny sieltä mistä sen piti olla, ei vaikka kuin Sannan kanssa etittiin?! Joten tämäkin sitten otettiin hajunhaulla, kun jätin siihen esineen etsiskelyn päätteeksi. Pitää ehkä tehdä vielä yksi täysin onnistunut ruutu ennen koetta. Hyvin Kipa työskenteli, kun lähetin sitä uudelleen ja uudelleen tuohon kohtaan, missä esineen piti olla. En oikein jaksa uskoa, että Kipa sitä olisi siirtänytkää, ei sillä ole ollut tapana sellaista tehdä.

IMG_20130813_185739-normal.jpg
Uusi vahvistus treeniporukoihin; Sannan Kelmi

Lisäksi kolme janaa (20-10m), joista 2 takajälkiä, ups. Yksi hyvin. Jäljesti nyt ok, Kipaksi matalalla nenällä&rauhallisemmin. Kepit nousi aina lyhyen jälkipätkän päätteeksi.

Wiu on ehtiny pari kertaa hakumettälle. Lauantaina Hlassa sille aikas vaikea treeni. Etukulmat samoin kuin Kipalle; haamut etukulmissa, mistä ukot eteni aluetta piiloille (n. 20m). Nämä oikein näppärästi, hyvä Wiu! Kolmas piilo oli vaikea, syvällä ja lopussa lasku kalliolta alas missä piilo oli. Liian vaikea Wiulle… upposi ja etsi, vaan ei uponnu ehkä tarpeeksi, ei ainakaan löytäny. Joten menin lähemmän ja ääniavulla sitten löysi. Meni kyllä jotenkin kovin epävarmasti. Nelonen tästä johtuen haamulla, minne myös mielestäni lähti jotenkin epävarmasti. Hirveesti näyttävästi ottaa tollasesta itteensä, vaikka tosissaan kehuin vaan kovasti & rohkaisin, en mitenkään ollu tyytymätön tms. Wiu on vaan niin itsekriittinen onnistuja <3

IMG_20130810_175056-normal.jpg
Hakukoira <3

Keskiviikkona sitten Wiupallekin helppo motskatreeni. Kolme ukkoa (siinä sateessa) haamuina; ykkönen ensin ja sitten 2&3 kerralla näytettyinä. Nämä oli oikein hyvät ja oli taas oma iloinen itsensä ja meni varmasti.

IMG_20130810_204914-normal.jpg
Tää ei nyt liity mitenkään treeneihin, mutta loppukevennyksenä (vähän niinku kymppiuutisissa aina) Selma-neiti <3 (joka näyttää koko ajan enempi ja enempi isältään)