Viikonloppuna ei kisattu; perjantaina likkaporukalla Torerossa syömässä, lauantaiaamusta vähän shoppailua&aamupala kaupungilla ja sitten Vuolenkoskelle juustopolkua tarpomaan! Molemmat vähän flunssasina, mutta kymppi jaksettiin eväiden voimalla :P

20131005_141726-normal.jpg

20131005_141831-normal.jpg
Taukoillen mentiin :)

20131005_153454-normal.jpg
Aina on aikaa keppileikeille

20131005_153251-normal.jpg
Isäntä ja sen koira <3

Siitä mökille päikkäreille, saunomaan ja nuotiomakkaraa paistamaan. Mitä sitä enempää voisi vapaapäivältä toivoa? Sadekin alkoi siinä vaiheessa, kun hypättiin mökiltä autoon kotimatkalle, perfect.

Sunnuntaina oman seuran hakukokeessa maalimiehenä ja iltapäivästä kentälle treenaamaan omat koirat; Pasi aksasi EW:iden kanssa ja Kipa teki pienet tottiksen (estenoudot aksaesteillä :) ). Wiulle oli vaikeaa erottaa kepit ja niiden sisäänmenon takana ollut keinu, jota oli ensin tehty (kepit - keinu ?). Hirveä into&vauhti kaikilla piskeillä :) Jopa F teki hyviä puomeja! Kivat treenit oli omalla porukalla!

Maanantaina Wiulle pikaiset arki-ilta haut Marjokankaalla. 3 valmista. Eka oikein hyvin. Toinen; suoraan piilosta ohi, hiekkatien yli ja siellä alkoi etsimään...tuli hieno laatikkotyhjä, kun huusin pois. Toisella lähetyksellä sama juttu...aivan nenä kiinni. Mutta kyllä nyt irtoo :D (kohta mua varmaan lakkaa naurattamasta tää...). Kyllä se etsii, ettei vaan turhaan juokse, mutta juoksee nenä kiinni eka sinne jonnee 70 metrii ja alkaa sitten etsimään. Kolmas lähetys toden sanoo: haettiin haju ja sitten löyty. Kolmas piilo; eka lähetyksen lähetin liian takaviistoon ja koukkasi sieltä takaa keskilinjan yli(!)... Toisella lähetyksellä ohjaajallakin oikea suuntima ja hyvin piilolle.

Mä nyt vielä elän uskossa, että tämä kouhotus on välivaihe. Olen hakenu sitä uskoa&varmuutta lähetyksiin. Nyt tosissaan lähtee jo sillä ilmeellä&varmuudella, mitä hainkin, mutta sitten itse etsintätyö on "hiukan" kärsinyt... Josko se balanssi sieltä muutamassa treenissä löytyisi...?! En kuitenkaan usko, että Wiu lähtee lapasesta, kun se kohtuullisesti kuitenkin huudosta tulee takaisin. Ei kylläkään ole niin nöyrä kuin Skippy on ollut.