Jäi kirjottelematta torstain agilitytreenit ja perjantain viestiharkoista....

No agilityssä ei kai ihmeempiä (ite en ollu mukana). Figolle on natsikuri-kuuri tepsiny, oli ollu kummasti työintoa ja kuuliaisuutta. Olivat tehneet piirin valmennuksessa ollutta rataa. Figon kanssa toimi, Kipelle oli ollu vaikeeta jokin hyppykohta, missä putki veti vähän liikaa (mutta rimat pysyi taas ylhäällä!).

Perjantaina molemmille lyhkäset viestit. Figolle yksi pitkä pätkä ihan umpi kangasmetsässä, ilman mitää polunpohjia tms. Nou probleemos. Kipelle kolme lyhyempää pätkää vanhalla mettätie uralla, vika pätkä kera pienen jäljestelyn. Hyvin mäni.

Lauantai-sunnuntai menikin Kouvolassa mökkinaapureilla, Jukalla&Sannalla, kyläillessä. Koissut oli kylläkin mukana. Hirmu hienosti käyttäytyivät ja oli kun niitä ei olis ollukaa mukana (jopa Figo-piippari rauhottui heti uutteen paikkaan)! Käytiin vähän nostamassa Sannan&Jukan koirakuumetta (tai sitten laskemassa, kunhan huomasivat imurointiurkan koissujen vierailun jäljiltä ). Siitä suoraan rivarin pihasta pääsi mukavasti poluille ja purkille, joten oli helppo hoitaa lenkityksetkin.

Nyt sitten yritetää alkuviikko toipua reissusta...ei sovi noin rankka juhliminen enää tässä iässä...!!

Sunnuntaina käytii vielä porukoitten ja Epin kanssa retkeilemässä, alla muutama isin ottama kuva:


Evästauolla (vaikka eväitä ei nyt tässä näykään)


Kepin kanssa (kuinka yllättävää....not)


Figo yrittää maastoutua näkymättömiin ;-)