Tänään oli taas oma hallivuoro. Alussa meni aikaa kun rakennettii kahestaa Figolle rata, mutta hyvin tunnissa ehti kun oli vaan 2 koiraa.

Figo meni siis ratoja. Laitettiin "erikoisempia" esteitä, kun aina on vaan perushypyt ja putket. Nyt oli muuri, pituus, rengas, puikka, puomi, putkia...Alussa Figo oli vähän unessa, mutta viimeinen rata oli ihan tosi hieno ja pystyi hyvillä mielin lopettamaan. Figolla on nyt kaikki esteet aikasta hyvin hallussa. Pujottelukin on hyvä ja nyt kesti senkin, että Pasi meni edelle pujottelussa, kun joskus on oikaissu puikka välejä jos Pasi on menny nopeemmin edellä. Vauhikkaammat radat menee jo hyvin, mutta ohjauskiekurat on vähän hakusessa, kun Figo ei osaa lukea käsiä niin hyvin. Toki ohjaajallakin on varmasti opeteltavaa! :)

Minä olen ihan onneton ohjaajana, onneksi Skippykin on ihan alussa vasta. Harjoteltiin yhessä pieniä ohjauskuvioita parilla putkella ja hypyllä (=siivekkeillä). Tosin jo nyt huomaa, että Skippy on nopeampi kun mun ohjaus. Silloin kun itse onnistun ohjaamaan optimaalisesti on meno nopeampaa ja tietty sujuvampaa. Skippy (niinkuin Figokin) jarruttaa heti jos oma liike pysähtyy. Eli itse pitäisi onnistua liikkumaan sujuvasti... Skippy on nyt tajunnut agilityn hauskuuden ja vauhti on kasvanut, samoin innostus. Tänään kun otin sen Figon jälkeen kentälle, tuli pari ilo haukkuakin!

Molemmat meni innokkaasti treenit, vaikka eilinen hiiihto taitaa painaa, kun muuten ovat nukkuneet koko päivän.