Hieman ketutti perjantai illalla, kun hokasin, että lähtö aikaisin aamulla, rankan työviikon perään. Edessä oli kolme rataa: hypäri, agi ja hypäri. Tavallaan ihan kiva oli, että kaksi hyppäriä, kun meillä ne ei ole oikein onnistuneet. Tuomarina Rauno Virta.

Eka rata oli  aika vääntävää ja sylivekkejä tuli tehtyä useampia. Kauhean vääntävät radat ei ole meidän parasta, kun Figo ei ole mikään penninpyörijä. Muutama töks-töks-kohta meillä tuli, mutta ihan kohtuullinen rata saatiin aikaiseksi. Olin ohjaamisessa ehkä vähän laiska ja en todennäköisesti ottanut Figosta ihan kaikkea irti. Tulos 0, sijoitus 10/58.


Vanha kuva SM-kisoista by Mari Ali-Raatikainen

Toisessa radassa puomin alle sijoitettu putki muodosti muutaman "eksoottisemman" kohdan. Meille tuo ei kuitenkaan aiheuttanut ongelmia, kun Figo irtoaa sen verta hyvin putkiin. Rata sopi profiililtaan paremmin meille. Sain juosta kunnolla ja tehdä mm. sokkareita kontaktien eteen. Tykkään, kun on sopivasti kiire. Muutamat mutkat vähän valuivat, mutta joskus se on varmaan Figolle nopeampi tapa, kun en ota vauhtia liiaksi pois. Muuten kestää dieselilllä liian kauan päästä uudelleen vauhtiin. Tulos 0, sijoitus 3/61.

Kolmannessa radassa alussa sai laittaa töppöstä toisen eteen ihan tosissaan. Selvittiin siitä kunnialla, kunnes keppien about puolessa välissä Figolla rytmi sekosi. En ottanut keppejä uudestaan vaan yritin jatkaa (HYL), mutta heti seuraavassa kohdassa takaakiertokohdassa este suoritettiin väärin päin. Yritin vielä uudestaan, mutta ei oikein mikään onnistunut tällä radalla. Rata oli kokonaisuutena aika juoksemista.

Nyt on tuplat plakkarissa.