Toinen päivä Unkarin maalla. Helteet jatkuu mittarin hipoessa kolmeakymmentä, mutta samapa taitaa olla koto-Suomessakin! Meijän hotlahuone sentään on tänään ollut inhimillisempi, kun tuuletin on hurissut nupit kaakossa koko päivän ja verhot ollut kiinni.

P7236621-normal.jpg
Vanhat kunnon ruotsinlaiva-jipot käyttöön, että saadaan valkkari viileemmäksi :P

Päivä alkoi eläinlääkärin tarkistuksilla, maa kerrallaan. Oli ollut ihan kunnon tarkistus, jokainen koira tsekattu silmistä liikkeisiin jne. Wiu oli käyttäytynyt tosi hienosti täydessä teltassa ja lääkärin räpeltäessä. Taas täytyy hieman hehkuttaa, kuinka tuo otus on yllättänyt käyttäytymisellään. Onkohan joku vaihtanut Wiun?! Niin rauhallinen ja cool ollut monissa eri tilanteissa. Ehkäpä se hieman alkaa aikuistumaan ja luottamaan siihen, ettei taivas ehkä tipukaan niskaan...? :)

P7246637-normal.jpg
Treenikenttiä

Melkein heti tarkin jälkeen oli Suomen treenivuoro; kaksi kenttää, molemmilla kentillä 10min./10 koiraa aikaa, eli n. 1min./koirakko/kenttä. Tosin Pasi&Wiu oli päässeet lopussa hypäriradalle nopeen extrapyrähdyksen. Wiu oli aika innoissaan ja nopea, nurmialusta tosi hyvä. Muutama rima räpsähti alas, mistä lie?! Liika into? Kontaktit nopeet ja kepit tosi varmat. Vika setti paras, rimatkin jo pysyi. Sai Pasi luottavaisen fiiliksen loppuun!

P7246645-normal.jpg
Kyllä tuli hiki ihan parissa minuutissa!

Puolenpäivän jälkeen oltiinkin jo takaisin hotlalla. Iltapäivä vietettiin Toivoloiden kanssa tuossa keskustassa. Käytiin syömässä hyvin, jätskikaffella (täältä saa ihan hiton hyvää jätskiä!!) ja vaan vietettiin aikaa. Tässä Kapos-hotellissa on tosissaan paljon muitakin suomalaisia kisaajia, samoin muun maalaisia. Eli hotelli on lastattu koiraporukoilla.

P7246647-normal.jpg
Keskustan kirkkoaukio, minkä laidalla meidänkin hotelli on.

Alkuillasta vielä kisapaikalle (kiva&helppo 15min. ajomatka) avajaisiin, missä joukkueiden "marssit" ja jokunen pikkupuhe. Ja niin on kisat virallisesti potkaistu käyntiin. Huomenna sitten joukkuekisan karsintaradat, hypäri&agirata.

P7246678-normal.jpg
Team Finland EO 2014
(tai kaikki avajaisissa paikalla olleet...)

Kyllä on Suomella niin taitavat maxijoukkueet, että jännää tulee! :) Pasi on samassa joukkueessa Toivolan Jannen, Oreniuksen Juhan ja Linnan Niinun kanssa.