Torstaikin oli melko lepposa päivä. Aamupäivällä kävin jälleen jääjuoksulla. Se on jotakin mielettömän hienoa kun on täysin kantohanki, aurinko paistaa ja koirat kirmaavat innoissaan! Elämän pieniä iloja! :) Tätä jäähiihtoa ja -juoksua koirien kanssa todella tulee ensi talvena ikävä jos ja kun asutaan tuolla etelämmässä....

Päivän vietinkin taas rattosasti Siwan kassalla ja illalla kun Pasi haki mut niin käytiin ottamassa pienet iltatokot. Figo aloitti pienillä seuraamisilla. Käännökset oli hyviä lopussa, vaikka jalis oli taas maassa "magneettina". Alussa meinasi edistää taas, loppua kohti parani. Luoksetulo on ehkä ainoa mihin fudis ei sovi parhaiten palkaksi, sillä aiheuttaa hitaan luoksetulon, kun koko ajan odottaa millon pallo lentää tms. Mutta luoksetulo on aina ollutkin Figolla hyvä, joten ei sinänsä ongelmaa, eilen vaan kokeiltiin sitäkin fudispalkalla. Sitten Figo otti paikallaoloja kun minä hain Skippyn. Nyt oli todella hyviä paikallaoloja, kun oli se samainen fudis odottamassa...Kerran nousi kun vieressä kutsuin Skippyn luokse, mutta Pasi kävi laittamassa takasin ja sen jälkeen kesti kaikki häiriöt. Pysyi hyvässä vireessä ja keskittyi Pasiin(/palloon :) ).

Skippy teki sellaisia juttuja missä pystyin palkkaamaan vaan lelulla eli vanhalla pipolla. Koska en halunnut jäädyttää sormia naksun ja nakkien kanssa....Tehtiin siis ihan lyhyitä seuraamisia, koska lelulla seuraaminen on helposti mielestäni liian väljää/poikittaa. Sitten 2 luoksetuloa nopealla palkalla (heti kun tulee vauhdilla kiinni jalkoihin niin palkka, ei tartte ehtiä istumaankaan). Hmmm...niin maahanmenoja vauhdista, ihan ok.

Näin pääpiirteittäin, sitten iltalenkille vielä. Näistä mun kirjoituksista saa varmasti välillä kuvan että meidän tokot menee tosi hyvin. Monen tokoilijan mielestä olisi varmaan hirveää katsottavaa, mutta itellä se vaatimus ei taida olla niin pilkulleen, joten siksi olen niin usein treeneihin tyytyväinen! ;-) Vaikka on kyllä pilkkuakin viilattu etenkin Figon seuraamisen kanssa....! Meillä on aina pääasia että vire on hyvä ja koirat tekee nopeasti ja innolla, välillä se tekniikkapuoli vähän jää vähemmälle! :))