Kävin Wiun kanssa Ojangossa kolme lähtöä: agi, hyppäri ja agi. Maksit alkoi aamu ysiltä. Oltiin ajoissa paikalla ja kerkesi ottaa kivat alkuhölkät, niin että sai itseäänkin hereille.

Ensimmäisen radan profiili oli aika vääntävä, ja koira ei päässyt oikein kunnolla menemään, tai pääsi yhden suoran. Itseä harmitti, että olin vähän löpsömmällä asenteella kuin piti, mutta hyvät kontaktit vaadin, kuten oli tarkoitus. Esteellä 17 tuli hylky. Siinä lähdettiin A.lta takaviistoon, hypyn taakse, myös putken suu oli takana houkuttimena. Liian löperösti tein pakkovalssin ja hieman liikaa ennakoin, niin Wiun nappasi hypyn väärin päin.

20130721_4MG_0276-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen

Hyppäri oli profiililtaan hieman outo, mutta tehtävissä. Nopeista jaloista oli radalla hyötyä. Me saatiin hyvä ja hallittu alku. Taisi olla esteellä 12, kun liukastuin - Wiu pudotti riman ja en ehtinyt seuraavaan paikkaan, joten Wiu nappasi  eteen tulleen hypyn. Tein vielä radan loppuun, mutta tuloksena hylly. Jotenkin oli ihan hassu olo ennen rataa, kun pitkästä aikaa en ollut ollenkaan varma muistanko koko rataa. Ihan ei vissiin ollut pääkoppa täysillä mukana.

Viimeinen rata oli ensimmäinen looginen rata, jossa sai lasettaa. Sain itsellekin hyvää asennetta ja tsemppasin Wiuta oikein kunnolla etenemään. Jossakin radan puolen välin jälkeen Wiu meni putkeen, kun olisi pitänyt mennä puomille. En oo ihan varmaa miksi niin kävi, mutta Wiu ainakin kääntyi tilannetta edeltävän takaakierron kauhean tiukasti ja ehhä siksi nokka osoitti suoraan minua kohti kun tuli alas, ja siellä oli se putken suukin. Otin tilanteen vielä uudestaan, onnistuttiin ja tehtiin rata loppuun.

Eli näin tällä kertaa. Tuloksena kolme hyllyä. Toisaalta pari rataa oli pienestä kiinni. Olen muutenkin asennoitunut että nollia saattaa tulla hieman vähemmän, koska olen yrittänyt pistää taas pykälää kovemman vaihteen päälle, jotta kehityskaari pysyisi oikean suuntaisena.