Perjantaiaamuna köröteltii taasen kohti Riihimäkeä ja Laoksen vastaanottoa. Figo lähti mukaa turistiksi ja istu aika polleen näkösenä etupenkillä! (ajattelin armahtaa sitä, kun sitä ällöttää olla Pönnisen kanssa pienessä Rellun takabaksissa, kun ei ole omaa rauhaa vaan toinen leveilee koivet pitkällää iholla, hienohelma...)

Noh, sitten itse asiaan. Kippe oli nyt jo aloitettaessa hyvässä asennossa (suora yms.). Jännitystä löytyi vielä vähän sieltä pallea / sisäontelo-osastolta, joten sitä hoidettiin. Hoidon jälkeen lopputsekkauksessa kuului kommentti "ihan hyvä". Mä sitten nauroin, että eihän meijän tarttenu käydä kun seitsemän kertaa ja nyt se on ihan hyvä ! Mutta nyt sitten seuraavan kerran vasta, kun siltä alkaa näyttämään/tuntumaa, eli nyt tartte ottaa uusinta käyntiä heti parin viikon päähän. Työvoitto, voisi sanoa. Vaikka tämä tulos tulikin varmaan enempi levon ansiosta... ..

Laios tsekkasi Figonkin loppuun mun pyynnöstä. Ei siis hoidettu (kun en ollu sille varannu mitää aikaa), katto&kokeili vaan miltä tuntuu. Asento oli hyvä, jännitystä vähän lapojen takana & rintakehässä. Varmaan hyppyjen syytä pitkälti. Eli voisi sitten seuraavalla kerralla käyttää molemmat hoidossa. Sitten joskus...

Viikonloppuna koissut oli ihan vaan lenkkeilyllä perjantai-illan pikku tokoja lukuunottamatta. La-su taas mummolassa hoidossa, kun Pasi oli Manchesterissa poikien kanssa fudisreissussa (ManU-Blackburn peliä kattomassa) ja meillä oli tyttöjen kanssa pikkujoulut. Pönninen oli ollu röyhkeä ja käyttäny tilaisuuden hyväkseen -nukkunut koko yön porukoiden välissä sängyssä !! Isi vaan tuumas, että siinä me päät tyynyllä vierekkäin kuorsattii!