Oho, Riikka ihan tsemppasi ja ajeli kentälle porukka tottistreeneihin. Tai sovittiin hakuporukalla tottitreenit, kun ei ikinä tuu treenattua sitä tottisosuutta...Otin molemmat koirat mukaan, kun Pasi meni kavereita tapaamaan.

Figo alotti tokotoko-paikkamakuulla (kun muutamat halusi SM-kisoja varten ottaa tokoa). Hohoh, onkohan siitä kaksi vuotta kun Figo on viimeksi treenannu tokon paikkamakuuta ryhmässä...?! Aluksi vähän vilkuili ja huiskutteli häntää naapureille, mutta kävin muistuttamassa, että "nyt ollaan töissä", niin loppu sitten hyvin.

Kippe alotti BH-paikkamakuulla. En kattonu aikaa, mutta aika reilun pätkän teki. Nou probleemos, makasi rauhassa vaikka muutama koirakko touhusi ympärillä.

Figo touhusi hyppynoutoa, seuraamisia, luoksetulon, tasamaanoutoa vieraalla kapulalla, liikkeestä maahanmenoa....Innolla mentiin ja riepu sai kyytiä! :)

Skippy teki henkilöryhmää -hyvin, ei antanut ihmisten häiritä. Tasamaanoutoa vieraalla kapulalla, hyvin. Hyppynoutoa vieraalla, omaa painavammalla kapulalla. Välillä kolautteli jalkoja ja hetsaamisesta johtuen varasti kapulalle. Loppuun otin pelkkiä, nyt puhtaita, hyppyjä pallopalkalla. Hyppynoutoa ei juuri ollakaan treenattu, joten hiomista riittää. Into on hyvä, joten siltä pohjalta hyvä jatkotyöstää.

Skippyn noutoon on selkeästi vaikuttanut metallinoudon työstö -on vähän heikentänyt tavan noutoakin...(ei mitään mitä ei saa korjattua, onneksi). Toi metallinouto on vaikee, kun se ällöttää Kippeä... Mitähän tekisi...??

Katoin muuten BH-kokeen syyskuun alkuun (se on mulle aika mörkö tuo BH ekan epäonnisumisen jälkeen...). Jos nyt tähtäisi siihen ja jättäisi VOI-liikkeet & kisat syksy-talveen...!