Maanantaina tehtii Pönniselle parit ilmasut mettälenkin varrella. Menee hyvin niin kauan kun ukko (eli Pasi ) on näkyvillä, mutta heti kun pääsee etsintä touhuihin, nousee into niin pinkeelle, että sitä rullaa ei vaan malta pitää suussa, tulee kyllä rulla suussa sivulle ja siinä heti plups, sylkäsee pois. On se parantunu, nyt tietää jo ton sivulle tuonnin, mutta vielä viilataan!

Tiistaina Pasi taas aksaamassa. Figon kanssa on kuulema nyt KIVAA, voi luukuttaa täpöillä koko ajan, koirakin ihan täpinöissää. Välillä onnistuu, välillä ei, mutta tekemisen into säilyköön Oli menny keppejäkin ihan hurjana (Figoksi hurjana)! Pojilla taitaa nyt kulkea yhteispeli aksassa!!

Kippe sitte taas. Pasi päätti, että nyt saa likka tottua hänen ohjaustyyliinsä. Kun ei sitä oikein osa muuttakaan. Tottakai eri ohjausvalinnat molemmille koirille, kun toimivat niin eri systeemeillä. Mutta se perus ohjaustyyli on kuitenkin se luonnollinen, Pasilla siis aika touhukas ja liikkuva. Joten Kippe saa nyt totutella siihen, että ohjaaja ei hyssyttele tai anna ihan mahottomasti tilaa, mutta silti olisi rimojen pysyttävä ylhäällä.

Kippe kun vaatii itelleen aika paljon tilaa tehä ja hypätä, tavallaan väistää Pasia tosi herkästi. Figo kun surutta jyrää vaikka päälle, jos kartturi on vähän hypyn tiellä! Toki alkuun autetaan, että rimat matalammalla ratatreenissä ja sitten erikseen häiriöhyppytreenejä rimat ylhäällä. Kuukausi vielä dopingkarenssiakin, joten hyvää aikaa säätää.

Keskiviikkona Figge piti lepopäivää, isäntä meni Hekin lätkämatsiin ja me tytöt hakumettälle. Just ehittiin treenata, vikat koirat joutui jo vähän hämärässä tekemään... Mutta olipa hyvät treenit -kaikkille onnistumisia&oikeanlaiset harjotukset!!

Pitkään pohdin, että mitä Kippe tekisi... Pistojen treenausta, kun viime treeneissä kisaradalla en ollu kaikkiin pistoihin ihan tyytyväinen, vai pimeä rata, vaiko sittenkin ilman tyhjiä suunnitelmallisesti (kun toissa treeneissä tuntu että etukulman tyhjän jälkeen nenä oli vähän kiinni...?) vai... No sitten keksin, että koitetaas miten reakoi palkkaamattomuuteen (vähän kokeita silmällä pitäen ), eli etukulmissa ukot ilman palkkaa. Tai sai kehua, mutta ei muuta (tehtiin ilman ilmaisuja). Kippe nätisti möllötti maalimiehen edessä ja odotti palkkaa. Mutta kävi onneksi niin kuin toivoin, eli palkattomuus enempikin nosti Kippeä eikä se ollut moksiskaan. Kolmannella pistolla teki syvän piston ja paluumatkalla nosti ukot piilosta. Joo, täällä oli bonuksena ukkoja oikein kaksin kappalein, eli Masa ja Timo molemmat kera maksalaatikon & verkkopallon!

Likka oli kivasti innoissaan alusta asti ja teki nyt hienot pistotkin. Olin tosi tyytyväinen.