Käytiin just ennen pimeän tuloa metässä tekemässä molemmille rekuille pikkuset hakutreenit, yksi ukko molemmille. Pasihan kyllä jo sanoi loppu syksystä, että Figo jää nyt ainakin pitkälle tauolle hausta, jos ei nyt kokonaan lopeta...ollaan alusta asti menty niin metsään Figon kanssa haun suhteen. No nyt Pasi sitten innostui varmaan Skippyn treeneistä ja ajatteli kokeilla samaa lääkettä Figolle! :) Kyllähän Figo hausta tykkää, ei siinä mitään. On vaan oppinu liiaksi juoksemaan ilman nenää...

Skippy eka. Saatiin maalimies Pasi hyvin sijoitettua tuulen yläpuolelle. Kävin pennen kanssa kanssa hakemassa hajun, nyt tarpeeksi laajalla kaarella. Palattiin lähetyspaikalle. Ja Päivin neuvojen mukaan käsi merkiksi, ja pannasta pitäen käveltiin muutamia askelia kohti piiloa ja siitä vaan laskin menemään. Nyt olin erityisen tyytyväinen kun lähti rauhallisella laukalla, ei siis kauhealla vauhdilla, vaan rauhassa koko matkan. Joutui taas tekemään pienen kaarroksen piilon ympärillä kun paikallisti maalimiestä, mutta löytyi sitten hyvin. Se meni hyvin, ei muuta pennelle, että ehdittiin Figo ennen pimeää.

Figolle harjoitus samaan tyyliin, paitsi että ei pääsyt lähtemään ennen kun oli oikeasti rauhallinen eikä kiihdyksissä. Matka oli Figolla pidempi, noin 50 metriä kun Skippyllä oli ehkä 30m. Figo tuli ihan suoraan piilolle sitten kun oli eka malttanut rauhottua. Ei sitä haluaisi Figon kohdalla kokonaan hausta luopua. Katsotaan miten menee jos tehdään vaan näitä nenän käyttö treenejä...!

Lopuksi otsalamppujen kanssa käveltii mettälenkki, onneksi edes metsässä on vielä lunta!! Koirat löysi jäniksen raadon, kun olivat jonkun aikaa poissa. Sitten Skippy juoksi iloisena luokke ja toi jäniksen jalan mulle, heh!