Perjantai meni kesälomaa vietellessä. Piti ottaa vapaapäivä, kun likkojen osteopaattiaika oli Riihimäellä niin keskellä päivää, ettei oikein olisi ehtinyt töihin ennen tai jälkeen, harmi :D

Skippy on viime viikkojen aikana ontunut&könkännyt taas takapäätään levosta noustessaan enempi ja vähempi säännöllisen epäsäännöllisesti. Joten ei tullut yllätyksenä, että kunnossahan sen kroppa ei ole. Takapää oli vinossa, mikä sitten aiheutti aikamoisen jännitteen myös etuosaan. Yllärihyvin sai kuulemma oikaistua ja jännitystä purettua. Uusintahoito 2 viikon kuluttua.

Wiu meni lähinnä sellaiseen määräaikaistsekkaukseen, että mitään isompaa ei pääsisi kertymään. Sillä takaosa oli oikein hyvä ja runko suorassa. Rintarangan viimeisessä kolmanneksessa jännitystä/jumia, mikä vähän heijasteli koko etuosaan. Saatiin purettua pois ja koira hoidettua, ei tartte mennä uudestaan.

Niinpä perjantai-ilta meni lepäillessä. Piti oikein ostaa viinipullo, tortillotarpeet, paketti mudcake-jätskiä ja vuokrata leffa löhöillan kunniaksi :P

Lauantaina aamupäivällä Sannan kanssa Kukonkoivussa pikkutreenit. Figo tokoili AVOn läpi figomaisesti touhottaen ja Kipalle otettiin huikean vaativa hakutreeni; yksi ukko suorapalkalla. Sitä kaivattua helppoa&itseluottamusta nostattavaa. Wiu on lähiaikoina saanut kokonaista kaksi uutta koirakaveria; mun Kalle-serkun Velho-springerin ja Sannan Kelmin! Nyt sujui kunnon leikitkin ekaa kertaa Kelmin kanssa <3 (toki lähtiessä piti ajaa Kelmi harmaat irvessä pois meijän autolta&repulta…)

Sunnuntai aamupäivällä hurautettiin meijän Hlan seuran uudelle hallille –kyllä nyt kelpaa treenata talvikin (jos vaan jaksaa ajella sen 50km suuntaansa hallille…)!! TÄÄLLÄ pientä videota EW:iden treenihöntsästä :)

halli-normal.jpg
Nyt olisi 20x30m matotettu treenialue käytössä!

Hallilta metsään tekemään Koposelle haku; maalimiehinä Pasi&isi. Näytin molemmat haamuina ja sitten löydöt suorapalkoilla –helppoa&kivaa! Neiti oli kyllä aivan intopinkeenä, haukkua paukutti matkan autolta metsään, oli vissiin kiva ettiä oman lauman ihmisiä. Muuten Kipa on lepäillyt ja saa lepäilläkin tän viikon ja koittaa parannella kroppaansa kuntoon.