Karsintojen jälkeen parit kisat meni ihan hyvin. Hyvinkäällä oli vielä hyviä ratoja, mutta jokaisesta lopputuloksena hylly. Liedossa tekeminen oli sitten huonoa, annoin väsymyksen ja ulkoisten häiriöiden vaikuttaa omaan tekemiseeen.

Eilen olin Lempäälässä ensimmäistä kertaa kisaamassa. Tuomari taisi olla Jari Tienhaara tai joku semmone. Jokainen rata oli ei yhtään meille sopiva. Lopputuloksena 5,5 ja hylly. Eka radalla lopussa joko vedin Figon ohi tai sitten se ei kyennyt hyppäämään ja tuli ohi esteen. Paikka oli vauhdikas ja kinkkinen. Toka radalla Figo löi liinat kiinni eka esteen takana. Sain sen  noukittua vielä esteen yli, mutta aika härdelli lähtö. Rima tuli alas kova vauhtisessa päällejuoksukohdassa, jota edelsi putki, putki, puomi ja putki. Radat oli muutenkin välillä kauheata juoksua ja välillä hirveätä vääntöä. Kolmas rata meni heti alussa plörinäksi, kun muuri oli 2 este, takaa ja Figo posautti sen. Sen jälkeen tuli suora, jossa ohjaajan ja koiran väliin jäi puomi ja koiran piti irrota renkaalle, ei irronnut. Vielä otin pätkän jonka päädyssä hyllytettiin (väärä putken pää), Sen jälkeen päätin kantaa koiran pois.

Jostakin syystä nyt ei kisoissa natsaa. Figo on tuntunut hieman pökkelöltä ja sille on varattu osteopaatti kuun loppuun. Musta tuntuu, että se ei kykene taivuttamaan itteänsä kovavauhtisissa takaakierto- /päällejuoksukohdissa ja normaalia enemmän tulee jalat suorana pomppuja. Vielä ens viikolla Purinalle, jonka jälkeen on varmaan otettava tauko, kun Figo menee hoidettavaksi. Ehkä se tästä vielä, joskus.