…on tossa Oilin kurssilla olossa sekin hyvä puoli, että on ”pakko” treenata, kun ei muuten kehtaa mennä taas viikon päästä tekemään samoja virheitä! :D

Eli keskiviikkona oltiin Sannan kanssa Expertin parkkiksella tokoilemassa. Wiulle yksi kierros teemana ne meidän suurimmat puutteet, eli pa:t, kaukot, tunnari ja luoksarin stopit.

Unohtui ekasta kurssikerrasta kirjoittaa se, että jos ja kun Wiu haukkuu kun sosiaalisesti palkkaan, niin pitää pahoitella. Sitten palkata entistä riemukkaammin ja kattoa pysyykö hiljaa. Eli pitää nyt karsia se pois, että pystyn kunnolla palkkaamaan ilman, että tarttee itse varoa haukun tuloa. Lelun kanssa saa metelöidä.

Ihan kohtuullisesti sujui treenit, eli saatiin juurikin niitä virheitä/ puutteita esiin ja päästiin työstämään niitä maanantaina saaduin opein ;) Stopit oli kierroista nyt hyviä, kun lumella pystyy niin helposti lukkojarruttamaan. Samoin tunnari parempi kuin kisanomaisen yhteydessä, eli oli alussa skarpimpi eikä purrut kapulaa. Mutta meni kyllä ekalla kerralla taas rumasti kapuloille ja koski väärään. Pa:ja ja kaukoja odotetusti hieman jouduttiin hinkkaamaan ja tekemään toistoja.

Sannalla kyllä oli hyvä pointti se, että monet noista puutteista johtuu epävarmuudesta/ kokemattomuudesta (etenkin kisanomaisen suorituksen yhteydessä) ja ne varmasti häviää ihan toistojen ja tekemisen varmuuden kautta. Eli kaikesta ei ehkä kannata nyt tehdä liian isoa ongelmaa. Enkä nyt tarkoita, etteikö niitä oikeita ongelmia tarttisi työstääkin (kuten kaukoja & vajaita pa:ja).

Nyt kun on tokoiltu tässä vähän aikaa hieman ahkerammin (vrt. kesällä/ syksyllä ei ollenkaan), niin alkaa taas löytymään vähän yhteistyötäkin (tai yhteistä säveltä) :)

Tiistai olikin Wiun aksailta Heinolassa. Olivat jo tehneet juoksu-A:ta kaikilla häiriöillä. Siis ohjaaja liikkumisineen & ohjauksineen oli se häiriö. Samoin A:lta vinoon lähtöjä, mitkä menee aika kivasti etenkin, jos näyttää palkan paikan ennakkoon.

Sillä aikaa me käytiin senioreiden kanssa kelkkailemassa. Hitsit että olikin liukas keli! Kävi jo mielessä, että pitäiskö tähänkin hommaan laittaa vaikka laskettelukypärä päähän?! Kun mietin vaan, että jos tossa jäisellä tiellä heittää täydestä vauhdista kunnon lipat, niin eihän se nyt mitenkään eroa esim. rinteessä kaatumisesta.