ONNEA 1wee WILMA-WIMPELILLE !!!

(ylimmät 3 kuvaa by Jenni Leino ja Tuula Pulliainen)

Joku taitaa varastaa aikaa meiltä, koska päivät, kuukaudet ja näyttävästi vuodetkin menee hulisemalla...! Wiu on jo kokonaisen vuoden! Siis sehän on vielä ihan pentu pentunen... No ei se virallisestikaan ole aikuinen, kun ei ole ekoja juoksuja tullut. Pieni pippurinen rämäpää, ikiliikkuja. Superhauska tyyppi! Vaikka en voi kieltää, ettenkö useastikin olisi ajatellut, että mitä järkeä tässä oli?! Siis ottaa uusi pentu taloon. Elämä kahden jo aikuistuneen ja tasaantuneen koiran kanssa oli niin helppoa ja rutinoitunutta -koira molemmille käsille, ei siis yhtään liikaa. Jotenkin Pasista vaan tuntui, ettei tuosta pentueesta voinut olla ottamatta uutta agilitykaveria itselleen, ja minä jossain mielenhäiriössä komppailin, että joo, antaa mennä vaan. Noh, Wilma tuli sitten vähän ravistelemaan niitä rutiineja Ja sanomattakin selvää, että eihän sitä mistään hinnasta antaisi pois!!!

Katsotaa mitä hauskaa synttäripäivä tarjoaa Wiulle -siis perus pelloilla hankikannoilla kirmailun, juuri sopivasti sulaneessa mutaojassa läträilyn, Pönnisen paimentamisen ja F:n kiusaamisen lisäksi!!

Kiitos Mustasaareen mahtavasta mustavalkoisesta ja Isosti Onnea myös sisaruksille Wingolle, Finelle, Susélle ja Soihdulle!!!

---------------------------------------------------------------------------

Ai juu, Figo oli HPSK:n Vuoden Agilitykoira 2011, tiukalla pisteen erolla Sohvi-pinseriin!! Ja Pasi oli Vuoden Kouluttaja! Pojille siis samat tittelit kuin vuodelta 2010:kin. Luulen, että Pasi oli mielissään, kun hänen vetämiään aksatreenejä taas arvostettiin, vaikka kuulema etenkin loppuvuodesta ei oikein jaksanut asiaan paneutua.