Nyt ollaan kyllä lomailtu! Ennen edellistä karsintapostaus oli lomaa takana 2 viikkoa (Pasilla 3) ja karsintojen jälkeen lomailtiin yhdessä vielä viikko. Se meni kokonaan mökillä rauhoittuen & relaten. Kumpikaan ei sopinut treenejä tai mitään, joten ei ollut mitään aikataulutettua menoa -aika luksusta, Lomaa. Hetkeäkään ei kuitenkaan tarvinnut sormia pyöritellä, kaikkea arkirutiineista poikkeavaa kivaa hommaa oli aina kun halusi!

Tässä loppuloma muutamin kuvin:

P7255477-normal.jpg
Maailman paras paikka relata: laiturin nokka mökillä!

P7265522-normal.jpg
Kyllä me "töitäkin" tehtiin; sellaisia kunnon töitä, missä käden jälki näkyy.
Raivattiin mökkitontti sellaisen 10 vuoden tauon jälkeen.

P7265533-normal.jpg
...venereissulla naatiskellen, säät oli kohillaan!

P7255493-normal.jpg
Ja lomalla tottakai syödään h-y-v-i-n! Isi&Pasi grillimestareina.

P7255503-normal.jpg
Katri&Jonaskin kyläili mökillä.

P7255465-normal.jpg
Äipän kanssa snorklailtii ja välillä lämmiteltii auringossa.
 Kipa tekee kasvohoitoa :D

P7275551-normal.jpg
Pikku Selmakin kävi ilahduttamassa meitä <3

P7255438-normal.jpg
Minustahan ei kuvia oteta -muuta kun salaa :)

P7285581-normal.jpg
Tää kuva ehkä kertoo kaiken oleellisimman lomasta!

Vähän on loman jälkeen ollu hankalaa päästä takaisin arkirytmiin. Jotenkin treenimotukka jäi vähän kesälomille. Nooh, pikkuhiljaa, vastahan tässä on toinen arkiviikko aluillaan :)

Käytii vikana lomalauantaina sentään hakumettällä ja pikku tottiksia tehty. Voittajan tottis ei ainakaan treeneissä oo tuottanu Kipalle päänvaivaa; jäävät juoksusta & 2kg kapula on sujunu ok. Oma motivaatio voisi löytyä, jos miettisi vähän treenattavia asioita, mitä pitäisi tehdä? PAHA3 meillä olis jo vajaan kolmen viikon kuluttua... Alettava vissiin vääntämään se reenisuunnitelma, jos mitää meinaa ehtiä tekeen ennen sitä. Hakutreenien suhteen oon eniten hukassa; tuntuu että aina kesän myötä mitä enemmän treenaan, sitä huonommaksi menee. Keväällä koira on aina parhaimmillaan. En siis mitä ilmeisimmin treenaa oikein?! Nytkin vaan ajattelen, että kyllä se sitten kokeissa osaa, järkevää...

Wiu oli noissa loman hakutreeneissä aikas kiva. 4 ukkoa; valmis, valmis (eka tyhjäkin tuli tässä, kun ukko oli eri piilolla missä luulin. Hieno tyhjä tulikin ja seuraavalla lähetyksellä löytyi, kun oltiin edetty tarpeeksi), haamut yhtä aikaa 3. & 4. ja ne meni ok. Hitto, tilasin lisää irtorullia ja Wilmalle oman kiintorullan -nyt vaan pitäisi alkaa opettaa se ilmaisu. Takapihalla treenipeltoa riittäisi ja hyvä maalimieskin löytyisi kotoa. Puuttuu vaan se oma motivaatio ;)