Joo-o, tulipahan taas todella kiva kokemus iltalenkillä....Minä käpsyttelin koirien kanssa huoltsikalle leffasiidereiden ostoon, koirat mukaan. Hyvin meni melkein kotiovelle asti, Skippykin odotti hienosti kun kävin siduostoksilla.

No sitten kotipihassa, tai tuossa sisäpihalla joka on kolmen kerrotalon yhteinen. Naapuritalosta tulee mies mukavan kokoisen rotikka uroksen kanssa ulos. Otan sitten Figon hihnaan mutta annan (onneksi!) Skippyn olla irti, kun ei se mene luo kuitenkaan. Figo on tossa sivulla ja mies kävelee hihna pitkällä kohti. Väistän sitten tieltä nurmikolle (=hankeen) kun näyttää että kohti vaan tulevat. Samalla sanon että "älä päästä sitä tänne". Parin sekunnin päästä on sitten rotikka Figossa kiinni kun pyyhkäsi tulemaan siitä mun ohi, Figo antoi kunnolla takasin... Skippy huiteli pusikossa jo tässä vaiheessa (onneksi siis oli irti). Sain jotenki rotikan siitä tuuppastua vähän kauemmas niin, että mies kai sai sen vedettyä pois.

Ite tietty säikähdin kanssa, koska huusin sitten vähemmän kivoja asioita miehelle (kun en siis normaalisti ihmiselle puhu huutamalla ;-) ). Mies ei saanu muuta sanotuksi kun ainakin kolme kertaa "En tosiaan tienny että se tekee noin". Jep joo.

No onneksi Kippe ei ollut moksiskaan kauaa, vaan tuli heti mun luokke takas kun mies koirineen meni kauemmas. Skipylle rukkanen palkaksi ja juoksi taas tyytyväisenä! :) Figo kyllä katteli mua ilmesti vähän tohkeissaan...Paras oli kun siinä kohtaamispaikan vieressä oli nainen juuri menossa rappuun, niin hän kysyi minulta, että haluatko tulla rappuun turvaan! :)) No kerroin että asun tossa ihan vieressä ja eipä tässä enää mitää! ;-)