Lauantaina startattiin kukon laulun aikaa kohti Someroa ja Mustan Magian tapaamista. Onneksi pääsin Even&Turbo (sekä Helga-malin) kyydillä, niin tarvinnu yksin ajella! Paikalla oli Skippyn sisaruksista;


Vissla, Turbo, Skippy ja Nuka.
(kuva Sanna Pykäläinen)

Paljon noissa on kyllä samaa!! Mukana oli myös Iitan pentuja. Olipa ne ihania vajaa puolivuotiaita jössiköitä :) Päivä meni älyttömän nopeasti ja rennoissa tunnelmissa; kahviteltiin, hömpättii vähän aksaa, käytiin porukalla lenkki, syötii, kahviteltii, tottisteltii. Mukavaa oli!

Tässä vielä pilkkunenät ihan pieninä <3
Päivi laittoi tämän muistelukuvan faceen.
(kuva Fanni Lindqvist)

Sunnuntaina oli jotenkin über kurja ja harmaa sää, pihan parkkiskin oli aivan jäinen. Siispä vaan sisäpuuhastelua metsälenkin lisäksi. Wiu yllätti ihan täysin oppimalla tunnarin päivässä!!! Ollaan aiemmin piiloteltu yhtä omaa ulkona aina jonnekin heinikkoon. Nyt jatkettiin samaa sisällä; levitin kasan mainoksia lattialle ja piilotin omaa niiden alle. Sitten laitoin ennen lehtiä kolme vierasta kapulaa tiiviiseen nippuun. Nou probleemos. SItten 2x kolmen kapulan niput ja oma edelleen siellä mainosten alla. Sitten 2xkolmen niput ja oma niiden takana ja myöhemmin keskellä. Illalla sitten tehtiin jo niin, että 8 vierasta kapulaa ja oma siellä joukossa. Ja Wiu menee hienosti, haistelee, ei töki tai maistele vieraita ja poimii sen oman!! Aikas hienoa! Ja niin Wiu osaa tunnarin! Ei vaa, pitää kyllä vielä edelleen välillä piilotella pelkkää omaa, tehä erikseen palautusta jne. helpotetusti ja paloissa, mutta piti testata jo ihan tollasta koko liikettä. Välillä se yllättää; seuraamista en ole osannut opettaa 1,5 vuodessa sille, mutta tunnari meni kerrasta perille....hmmmm.... :)